Dordt is een ijssalon rijker: Otto e Mezzo Gelateria

Door José de Jong 14 juni 2018

Tijdens Dordt in Stoom experimenteerde pizzeria Otto e Mezzo al met hun ijssalon. En nu kan Dordt weer een nieuwe ijszaak op de kaart zetten: Otto e Mezzo Gelateria. Italiaans ijs aan de haven is een feit. 

Hiervoor heeft de ondernemer het pand naast de Vismarkt in gebruik genomen. Op de hoek van de Vismarkt en Varkenmarkt zit Dordts nieuwste ijswinkel.

Voor de bereiding van het ijs werkt de nieuwe ijssalon samen met de ijsmeester van Eigenwys, zo laat de Gelateria weten op Facebook. Die zal dagelijks vers ijs draaien.

De tekst gaat verder onder de tekst.

Otto e Mezzo Gelateria - ijssalon Dordrecht - indebuurt.nl.jpg
Foto: Facebook Otto e Mezzo

Bij de Dordtse ijssalon kun je zowel klassieke smaken zoals banaan en chocolade, vruchtenijs in de smaken mango en bosvruchten en speciale bereidingen zoals salted caramel en strawberry cheesecake bestellen. Met 24 smaken is er voor ieder wat wils. Fijn is dat de salon al in de middag geopend is, zodat je zowel alleen voor een ijsje als voor een maaltijd naar de Vismarkt kunt gaan.

Otto e Mezzo Gelateria

ijssalons

nu gesloten14:00 - 22:00

Varkenmarkt 33, Dordrecht

Bekijk meer:ijssalons
  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.