Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zit er nu in het pand van Grand Café Bellissimo op het Leerpark

Door Lisanne Doff 14 januari 2020

In het najaar van 2019 is er op het Leerpark een flinke verbouwing in Grand Café Bellissimo geweest. Bellissimo heet nu LEO en heeft op woensdag 15 januari een officiële opening.

Wat is LEO?

Restaurant LEO is een zaak waar je terecht kunt voor een kop koffie, een zakelijke lunch, etentje met de familie of een gezellige borrel. Tijdens de verbouwing is ervoor gezorgd dat LEO een eigentijdse uitstraling heeft. Er is niet zomaar voor deze naam gekozen, LEO staat voor Leren, Eten en Ontmoeten. Eten en ontmoeten doe je sowieso in een restaurant, maar LEO is ook een onderwijsleerbedrijf. Studenten van de horeca- en hospitalityopleidingen van het Da Vinci College leren bij LEO hun vak in de praktijk. Zij gaan er aan de slag met de vaste medewerkers van de zaak.

Dit kun je eten

Benieuwd naar de menukaart? Die is al bekend! Tijdens de lunch kun je belegde broodjes, soep of een uitgebreid gerecht bestellen. Er is keuze uit een wrap, tosti, sandwich, uitsmijter, 12 uurtje en nog veel meer. Hoofdgerechten bij LEO zijn bijvoorbeeld: Pasta tagliatelle, Leo’s Burger met paardengehakt en Leo’s saus, Kipsaté met zoetzure komkommer en frites, Zeebaars-sesam met zeewier en saffraan saus en Quiche met geitenkaas walnoten en tomaat.

De opening

Ze hebben bij Restaurant LEO sinds 2 december kunnen proefdraaien. De officiële opening is op woensdag 15 januari, vanaf 15.00 uur. Om 15.30 uur gaat LEO écht van start.


Meer over Restaurant LEO ontdekken?

Restaurant LEO restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 20:00

Leerparkpromenade 100, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook: 

Winkelcentrum De Bieshof Van Eesterenplein - indebuurt Dordrecht

Lekker! Er opent een nieuw restaurant in winkelcentrum Bieshof

Woon jij in Stadspolders? Dan hoef je straks niet ver te reizen voor een nieuw restaurantbezoekje. I...
Dordrecht stockfoto luchtfoto

New in Dordrecht: deze zaken maakten een flitsende start in 2019

In 2019 kwamen er weer een heleboel ondernemers met een nieuwe zaak naar Dordrecht. Restaurants, bar...
  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.