Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zit er nu in het pand tegenover Eetcafé Babylon op de Voorstraat

Door Lisanne Doff 18 februari 2020

Als er iets nieuws in een leegstaand pand komt, vinden we dat natuurlijk enorm fijn. Ook op Voorstraat 252A is dat het geval, want sinds 10 februari is The Barber Place geopend. Eigenaar Attila Toth zit zo’n vijf jaar in het kappersvak en is nu voor zichzelf begonnen in Dordrecht.

“Het was toeval dat ik dit pand tegenkwam”, vertelt Attila. “Ik liep hier op een zaterdag rond en er waren veel mensen op straat, er hing een leuke sfeer. Ik was al van plan om een barbershop te starten en had in verschillende steden een pand op het oog. Maar toen ik in Dordrecht kwam, trok de uitstraling van de binnenstad me aan. Het paste precies bij wat ik in mijn hoofd had: een barbershop met een inrichting geïnspireerd op de jaren ’20 en ’30.”

De tekst gaat verder onder de foto. 

Atilla knipt één van zijn klanten. | Foto: The Barber Place

Strakke lijnen

“De kappersstoelen en marmeren kastjes zijn daar een voorbeeld van. Als je de zaak binnenloopt, hoop ik dat je even terug in de tijd gaat. Ook voor mijn kniptechnieken zijn de barbers van vroeger mijn inspiratie. Ik heb de kappersacademie gedaan en heb geleerd hoe ik mannen en vrouwen moet knippen, al vond ik het knippen van mannen leuker. Ik houd er van om met baarden te werken, strakke lijnen in het haar te maken of het kapsel op te scheren. Dat betekent niet dat ik geen vrouwen knip, hoor. Zij zijn ook welkom.”

De tekst gaat verder onder de foto. 

De kappersstoelen bij The Barber Place. | Foto: The Barber Place

Stukje ontspanning

Attila heeft een paar jaar bij een barbershop gewerkt en een vaste klantenkring opgebouwd. Die zijn meegekomen naar zijn nieuwe zaak, maar hij hoopt dat er ook nieuwe klanten om de hoek komen kijken. “Iedereen heeft haast tegenwoordig. Ik hoop dat mijn klanten hier komen voor een stukje ontspanning. De tijd die je bij mij boekt, besteed ik ook volledig aan jou.”

The Barber Place heeft een fijne openingsactie. Tot 1 maart krijg je 25% kenningsmakingskorting.

Lees ook:

Vleeshouwersstraat Dordrecht vlaggen

Binnenkort opent dit nieuwe winkeltje in de Vleeshouwersstraat

Ben jij gek op red velvet, carrot cake en andere zoete lekkernijen? Dan ben je vast blij met de komt...
Elena Delights etalage Spuiweg 54 Syrisch

Yummie! Dit typisch Syrische winkeltje is nieuw aan de Spuiweg

In Syrië zie je ze regelmatig: snoep- en notenwinkels. Alaa Sari kwam drie jaar geleden naar Nederla...

Meer over The Barber Place ontdekken?

The Barber Place kappers

Gesloten12:00 - 18:00

Voorstraat 252A, Dordrecht

Bekijk meer:kappers
  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.