Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort opent dit nieuwe winkeltje in de Vleeshouwersstraat

Door Lisanne Doff 12 februari 2020

Ben jij gek op red velvet, carrot cake en andere zoete lekkernijen? Dan ben je vast blij met de komt van Aswian Patisserie in de Vleeshouwersstraat. Kyra Bladergroen opent 20 februari haar winkeltje op nummer 84.

Op Instagram post Kyra regelmatig custom cakes die ze op aanvraag maakt voor haar klanten. Maar daar wilde ze het niet bij laten. Kyra: “Ik ben gek op bakken en ga taart puntjes en andere zoetigheid verkopen, zoals brownies, cupcakes en mini magnum pops. Het was eigenlijk best onverwacht dat ik een pandje in Dordrecht kreeg. Ik wilde wel graag iets kleins, maar dit winkeltje in de Vleeshouwersstraat was eigenlijk al verhuurd. Toen dat niet door bleek te gaan, werd het van mij.”

Eenmanszaak

“Ik run de winkel alleen, dus ik moet alles goed plannen. Ik deed eerst alleen bestellingen vanuit huis en daar ga ik ook niet mee stoppen. Hopelijk gaat de combinatie van die twee lukken. Aswian Patisserie gaat op donderdag, vrijdag en zaterdag om 12.00 uur open. Dan hebben de taarten genoeg tijd om op te stijven en kan ik ze klaarzetten. De keuken is in de winkel zelf, maar het lijkt me niet handig om te bakken en geluid te maken als er klanten zijn. Ik wil me volledig focussen op het bedienen van de bezoekers. Binnen staan twee tafels, zodat mensen ook even kunnen zitten. Ik hoop dat ik een terrasvergunning krijg en in de zomer wat tafeltjes buiten mag zetten.”

De tekst gaat verder onder de foto. 

De etalage van Aswian Patisserie. | Foto: Aswian Patisserie

Bakery Sale

Kyra verkoopt dus veel lekkers in haar eigen winkel. 20 februari gaat ze officieel voor het eerst open, maar zaterdag 15 februari organiseert ze een Bakery Sale. Kyra: “Zaterdag kunnen mensen alvast een kijkje nemen in de winkel en gebruik maken van de speciale openingsactie. De Vleeshouwersstraat is echt een super leuk straatje. Nieuwsgierige buren kwamen al langs, dus ik hoop dat er zaterdag nog meer mensen langs komen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!” De Bakery Sale is op zaterdag 15 februari van 12.00 tot 17.00 uur. Een taartpunt kost €2,50 en verschillende andere lekkernijen zijn tussen de €1,25 en €2,00.


Meer over Aswian Patisserie ontdekken?

Aswian Patisserie koffiebars

Vandaag gesloten

Vleeshouwersstraat 84 , Dordrecht

Bekijk meer:koffiebars

Meer zoals dit artikel:

Loes van zomeren en hond Fleur - indebuurt Dordrecht

Loes sluit haar succesvolle kinderkledingwinkel Hippe Maatjes: ‘De zaken gingen nog steeds goed’

Het is halverwege 2019 als Loes van Zomeren besluit dat ze wil stoppen met haar 'baby', kinderkledin...
Elena Delights etalage Spuiweg 54 Syrisch

Yummie! Dit typisch Syrische winkeltje is nieuw aan de Spuiweg

In Syrië zie je ze regelmatig: snoep- en notenwinkels. Alaa Sari kwam drie jaar geleden naar Nederla...

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Dordrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Dordrecht.

adv.