Nieuw in Dordrecht

Er opent een winkel in het pand van Twin Creations

29 oktober 2019

We krijgen een Dordtse winkel op de Blekersdijk. Website Hallo Dordrecht van onze oude bekende Caty Groen opent zaterdag 2 november namelijk een eigen winkel.

Zeeman in het centrum opent snel!

28 oktober 2019

We hebben het bijna vijf maanden moeten doen zonder de textielsuper, maar Zeeman keert terug in het centrum. Deze week opent namelijk het nieuwe filiaal in de Kolfstraat.

[Video] Nieuw! Bij het Kinderzwerfboekstation mag je gratis een boek uitzoeken

17 oktober 2019

Op donderdag 17 oktober werden er twee Kinderzwerfboekstations in de Stadswinkel van Dordrecht geopend. Dit zijn twee kastjes waar kinderen een boek kunnen uitzoeken, lezen en daarna op een openbare…

Leuk! We krijgen een Kinderzwerfboekstation in Dordrecht

11 oktober 2019

Vanaf donderdag 17 oktober hebben we een Kinderzwerfboekstation in de Stadswinkel. Maar wat is dat precies? Dat leggen we uit:

Dit zit er nu in het oude pand van Witteveen in Winkelcentrum Sterrenburg

24 september 2019

In het oude pand van Witteveen in Winkelcentrum Sterrenburg is een tijdelijke pop-up outlet store geopend. Het gaat om een Smit Mode Outlet waar vooral mannenkleding te vinden is.

Say what? KFC heeft plannen voor een tweede vestiging in Dordrecht

18 september 2019

De Dordtse KFC is nog maar één dag open, maar er zijn al plannen voor een tweede locatie in de stad. Dat meldt AD De Dordtenaar. 

Deze supermarkt opent binnenkort in het oude pand van Q Makelaars

16 september 2019

Goed nieuws voor bewoners van de binnenstad! Er komt namelijk een Spar aan de Grote Markt. Ze komen in het pand waar nu Q Makelaars zit. Binnenkort start de verbouwing,…

Dit komt er in het oude pand van Beach Café Dordrecht op de Voorstraat

13 september 2019

Amper een jaar geleden moest Peter Frederix zijn Beach Café, eerder bekend onder Dagelijkse Kost, sluiten. Maar nu hebben we vrolijker nieuws: er komt een nieuwe ondernemer in het pandje….

Lekker! Dit zit er nu in het pand naast Slagerij van Nugteren

12 september 2019

Houd jij wel van een goed Portugees of Braziliaans gerecht? Dan zit je goed bij Boi Gordo, het nieuwe afhaal- en bezorgrestaurant aan Reeweg Oost 47. Allan, zijn moeder en…

Dit komt er in de oude winkel van Steps in Drievriendenhof

23 augustus 2019

Goed nieuws voor mama’s en papa’s: kinderkleding NAME IT keert terug naar Dordrecht. De kinderwinkel vertrok een paar jaar geleden uit Dordrecht maar maakt nu een comeback.

Pagina 1 van 13

adv.