Nieuw in Dordrecht

Er is weer een nieuwe sushizaak in Dordrecht geopend

Nieuw in Dordrecht
1 juni 2018

Als je trek hebt in sushi, dan kom je in Dordrecht volop aan je trekken. In het pand op de hoek van de Voorstraat en de Visstraat is SushiPoint geopend.

Nieuw: er komt een all day kitchen in de Crimpert Salm

Nieuw in Dordrecht
15 mei 2018

Restaurant de Crimpert Salm ondergaat een enorme verbouwing die wel een paar maanden duurt. Daarna gaat de zaak open als een all day kitchen.

Hier in Dordrecht gaat binnenkort The Suco Bar open

Nieuw in Dordrecht
14 mei 2018

Aan het einde van de maand gaat The Suco Bar open. Je vindt de sap- en lunchbar op de Voorstraat 246, iets voorbij de Kolfstraat.

Zuivelhoeve is een nieuwe winkel in Dordrecht en zo ziet het eruit

Nieuw in Dordrecht
13 mei 2018

In winkelcentrum Bieshof in Dordrecht is een winkel van Zuivelhoeve geopend. De zaak zit recht tegenover de ingang van Albert Heijn op het Van Eesterenplein.

Nieuwe winkel! Aan het Van Neurenburgpad opent vandaag Partijhandel Op is Op

Nieuw in Dordrecht
10 mei 2018

In het voormalige pand van Vismania aan het Van Neurenburgpad gaat vandaag, Hemelvaartsdag, een nieuwe winkel open. Patrick van Gils is de eigenaar van Partijhandel Op is Op.

Laat de zomer maar komen, want het Beach Café Dordrecht is open!

Nieuw in Dordrecht
4 mei 2018

Dagelijkse Kost heeft een kleine transformatie ondergaan. Daar vind je namelijk sinds donderdag 3 mei Beach Café Dordrecht, nog steeds van eigenaar Peter Frederiks. Engels pubfood heeft plaats gemaakt voor…

Nog even wachten en dan gaat winkel en restaurant Het Magazijn open

Nieuw in Dordrecht
3 mei 2018

Ze zijn nu nog druk aan het verbouwen, maar straks vind je in het voormalige SBK-pand op de Voorstraat verschillende zaken onder één dak bij Het Magazijn.

ROB fashion for men: nieuw, maar toch ook weer niet

Nieuw in Dordrecht
26 april 2018

Nieuw in Dordt dekt in dit geval niet helemaal de lading, maar nieuw op deze locatie is ROB fashion for men in ieder geval wel. Eigenaar Rob Aarse heropent zijn…

Aan de Groenmarkt is Media & Zo geopend en dit is wat ze doen

Nieuw in Dordrecht
20 april 2018

Ze zijn er helemaal in hun element. Nu al. Want gisteren, donderdag, vond pas de opening plaats. We hebben het over Media & Zo, de spiksplinternieuwe winkel aan de Groenmarkt.

Sowee: Domino’s Pizza deelt een uur lang gratis pizza’s uit

Nieuw in Dordrecht
27 maart 2018

Pizzaliefhebbers kunnen hun portemonnee dicht laten, want Domino’s Pizza deelt op 7 april een uur lang gratis pizza uit in Dordrecht.

Pagina 1 van 7