Miranda van Haer & Schaer helpt Linda de Mol met een extraatje voor arme gezinnen

Aangeboden door Salon Haer & Schaer 6 december 2017

Salon Haer & Schaer geeft gezinnen in Dordrecht die onder de armoedegrens leven een extraatje. De kapsalon aan het Melkpoortje, op de hoek van de Voorstraat geeft vier gratis knipbeurten.

Via de landelijke actie van LINDA.foundation ontvangen gezinnen die onder de armoedegrens leven in de feestelijke decembermaand een pakket met waardebonnen. Bij honderden ANKO-kappers in het land kunnen de bonnen verzilverd worden.

Bij Haer & Schaer

Ook in Nederland hebben duizenden gezinnen zo weinig te besteden, dat zij geen bezoek aan de kapper kunnen brengen. Daarom knipt salon Haer & Schaer mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. Dit jaar helpt de LINDA.foundation 3500 gezinnen.

Liefde voor kappersvak

Bij de kapper krijg je niet alleen een mooie nieuwe coupe, maar vind je ook altijd een luisterend oor voor alles wat je bezig houdt. Juist door deze persoonlijke aandacht voelen klanten zich een ander mens na een kappersbezoek. Kappers houden van hun vak en daarom gaat het Miranda van der Sluis van Haer & Schaer aan het hart dat veel gezinnen uit Dordrecht dit fijne gevoel moeten missen. Ze benadrukt: “Toen we vanuit onze brancheorganisatie ANKO werden gevraagd om deel te nemen aan de actie Wij Knippen Voor LINDA.foundation hebben we dan ook geen moment getwijfeld.”

Net als ieder ander

Het leuke is dat wie met een cadeaubon gaat betalen, dit niet van tevoren hoeft te zeggen. Miranda verduidelijkt: “We willen zowel het uiterlijk als het zelfvertrouwen een enorme boost geven. Daarom mogen klanten met een kappersbon gewoon een afspraak maken net als iedereen. We verzorgen je met even veel aandacht en liefde.”

Selfie actie: klanten doneren

Klanten van de kapsalon die in december plaatsnemen op de kappersstoel zijn van harte welkom om het goede doel te steunen. Met een selfie-actie zijn leuke prijzen te winnen. Een speciale actiewebsite doet dienst als digitale collectebus. Door klanten te betrekken, krijgt de campagne een extra dimensie omdat je zo mét elkaar iets kunt betekenen voor een ander.

Salon Haer & Schaer kappers

vandaag gesloten

Melkpoortje 4, Dordrecht

Bekijk meer:kappers