Leeeeuk! Dit is de line-up van Live at Wantij

Door Lisanne Doff 19 januari 2019

De derde editie van Live at Wantij is een feit! Op vrijdag 14 juni van 16.00 tot 23.00 uur treden de vetste artiesten op. En het zijn niet zomaar een paar artiesten, ze zijn super bekend. Tot 24 januari kun je je inschrijven voor de pre-sale van de kaarten. De reguliere verkoop start 1 februari om 09.00 uur. Check hieronder de line-up van Live at Wantij 2019.

Wulf

Het festival begint met zanger Wulf. Hij is een 32-jarige zanger, liedjesschrijver en producer uit Hilversum. Zijn echte naam is Liewe Albertsma. Hij noemt zichzelf een laatbloeier: een aantal jaar geleden besloot hij zijn goedbetaalde baan in te ruilen voor het onzekere bestaan als artiest, omdat hij wilde investeren in datgene wat hij de rest van zijn leven wil doen: zingen. En dat kan ie! Hieronder vind je z’n nieuwe videoclip.

Nielson

Als Dordtenaar kan Nielson natuurlijk niet ontbreken. Hij neemt na Wulf het podium over en zingt natuurlijk zijn bekende hits. Zijn liedjes van het nieuwste album Diamant komen ook aan bod. Hieronder vind je het nummer IJskoud, zodat je alvast in de stemming komt.

Racoon

Van Racoon hebben de meeste Nederlanders wel gehoord. De band is al actief sinds 1997 en werden bekend als melodieuze rockgroep. Maar nu maken ze ook liedjes die meer in het singer-songwriter-achtige plaatje passen. Ben je toch vergeten wie Racoon precies zijn? Luister dan dit nummer, dan weet je het vast weer!

DI-RECT

De afsluiter van de avond is de band DI-RECT! Zij begonnen in 1999 als tieners met hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’. Er is al het één en ander veranderd in de band. Zo nam Marcel Veenendaal 10 jaar geleden het stokje over van Tim Akkerman, als zanger. Ook kwam er een nieuwe toetsenist bij DI-RECT spelen. Ze hebben al 7 albums en veel awards gewonnen. Het is in ieder geval duidelijk dat de avond met knaller eindigt!

 

Meer over

Doen Nieuws

adv.