Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fijn: je hoeft maar op vijf plekken om te rijden vanaf maandag 10 augustus!

Door José de Jong 10 augustus 2020

Met de bouwvak en de zomervakantie valt het mee met het aantal wegwerkzaamheden deze week. Wij hebben op een rijtje gezet waar je deze week moet omrijden:

N3 Papendrechtsebrug: De N3 is in augustus in de weekenden gesloten. De werkzaamheden van 6 augustus 22.00 uur tot maandag 10 augustus 05.00 uur zijn uitgelopen, daardoor is op maandag 10 augustus één rijstrook gesloten richting Dordrecht.  Op dinsdagavond 11 augustus zullen de werkzaamheden afgerond zijn. Van 13 augustus 22.00 uur tot en met 17 augustus 05.00 uur is de N3 tussen de Merwedestraat in Dordrecht en de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht afgesloten. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen tijdens deze weekendafsluitingen wel gebruik maken van de weg. Lees meer hierover in dit artikel.

Provincialeweg: Van 14 augustus 21.00 uur tot 17 augustus 05.00 uur is de Provincialeweg is er onderhoud aan de verkeerslichten en kun je over minder rijstroken rijden.

Fietspad Moerdijkbrug: Van 8 juni tot en met 16 oktober is het fietspad richting de Moerdijkbrug tussen Eetcafé Bij Daan en de brug afgesloten. Er wordt dan een geluidswal geplaatst. Je kunt de omleiding via borden volgen.

Maarten Harpertsz. Trompweg: De Maarten Harpertsz. Trompweg is van 20 juli tot en met 31 december afgesloten vanwege de herinrichting van de weg. Dit zorgt voor minder dan vijf minuten vertraging.

Engelenburgerbrug: Van 10 februari 2020 tot en met 25 juni 2021 wordt de Engelenburgerbrug gerenoveerd. Je kunt gebruik maken van de tijdelijke brug over de Nieuwe Haven.

Let op: de data van deze werkzaamheden zijn onder voorbehoud. Dit kan nog wijzigen. We proberen deze wijzigingen altijd bij te houden in dit artikel!

Misschien vind je dit ook wel interessant:

Autigarage garage garages autobedrijf - indebuurt Dordrecht

Dit zijn volgens jullie de 13 beste autogarages van Dordrecht!

Brandt er een gek lampje op je dashboard, piepen je remmen of lekt er olie uit je auto? Genoeg autog...
Jack's Steakhouse Crayestein Golf - Jack's Clinic Arrangement - golfarrangement - indebuurt Dordrecht

Gratis proefles en vrienden voor het leven: bij Crayestein Golf kun je het allemaal ervaren

Lekker buiten bezig zijn, een nieuw sociaal netwerk opbouwen en contactloos sporten: dat is golfen i...

10 x herkenbare dingen als je rijles in Dordrecht hebt gehad

Als je in de Drechtsteden woont, ontkom je er niet aan dat je tijdens jouw rijlessen in Dordrecht mo...

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.