Dit zijn de eerste namen van de Wantijpop line-up

Door Lisanne Doff 19 maart 2019

Heb jij al zin in één van de leukste feestjes in Dordrecht? Wantijpop 2019 is op zaterdag 15 juni! En de eerste twee headliners zijn bekend. 

MEROL

De eerste act werd eerder bekend gemaakt door AD De Dordtenaar. En dat is niemand minder dan de Dordtse Merel Baldé (MEROL). De laatste tijd krijgt ze flink wat media-aandacht. Zo was ze te zien in De Slimste Mens en scoorde ze meerdere hits met nummers als ‘Lekker met de meiden’ en ‘Kerst met de fam’. Haar nieuwste single heet ‘Hou je bek en bef me’ en deze titel liet veel mensen daarover spreken.

The Dirty Daddies

Wantijpop wordt dit jaar afgesloten door The Dirty Daddies. Deze 7-koppige groep staat bekend om hun energie en meest uiteenlopende nummers die ze samenvoegen in medleys. Daarnaast zijn ze altijd in het wit gekleed. Ze hebben nog niet eerder op Wantijpop gestaan, dus de organisatoren zijn super blij. In 2017 bracht de groep al wel een bezoekje aan Big Rivers. En op 29 maart staan ze met een show in Bibelot.

Live at Wantij

De volledige line-up voor Live at Wantij is ook bekend. Live at Wantij vindt op 14 juni plaats, één dag voor Wantijpop. Je lees daarover in het artikel hieronder meer.

Je leest alles over Wantijpop in dit samenvattende artikel.

Live at Wantij 2019 Programma

Leeeeuk! Dit is de line-up van Live at Wantij

De derde editie van Live at Wantij is een feit! Op vrijdag 14 juni van 16.00 tot 23.00 uur treden de...
Evenementen Dordrecht 2019 Wantijpop - indebuurt Dordrecht

13 x dit zijn de feestjes en evenementen waar we naar uitkijken in 2019 in Dordrecht

Genoeg gezond gedaan in januari, hoog tijd om uit te kijken naar alle leuke feestjes die Dordt rijk ...

Meer over

Doen Nieuws

adv.