Deze vijf ketens willen naar Dordrecht komen (en zoeken… jou?)

Door Karlijn Goorts 20 maart 2018

Er zijn genoeg ketens die zich op ons eiland willen vestigen. Het enige probleem: ze zijn op zoek naar franchisenemers. Iemand die de tent gaat runnen. Wij hebben een overzicht gemaakt van vijf ketens die graag naar Dordrecht willen komen, maar nog op zoek zijn naar enthousiaste ondernemers.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bagels & Beans

Bagels & Beans
Foto: Facebook Bagels & Beans Delft

Bagels & Beans is op zoek naar een ondernemer in Dordrecht. Bij de zaak kun je terecht voor belegde bagels, koffie, en verse sappen. Iets voor jou? Hier lees je meer.

Cuplé

Cuplé
Foto: Facebook Cuplé Maastricht

Waarom zou je naar Spanje vliegen als je in de buurt kunt shoppen als echte fashionista? Het Spaanse modebedrijf Cuplé zit al in Maastricht, maar is nog op zoek naar ondernemers die hier met volle moed aan de slag willen. De modeketen ontwerpt trendy spullen voor de modieuze dame die haar vrouwtje staat. Hier vind je meer informatie.

Johnny’s Burger Co.

Johny's Burger Co.
Foto: Facebook: Johnny’s Burger Co. Rotterdam

Ook trek in een lekkere burger, maar is McDonald’s niet echt iets voor jou? Dan is Johnny’s Burger Co. misschien wel de zaak voor jou. Zij bezorgen burgers zonder kunstmatige stoffen. Het burgerrestaurant zit al in verschillende plaatsen waaronder Zwijndrecht, Rijswijk, Schiedam en Den Haag. Wil jij ook graag dat Dordtenaren dit kunnen proeven? Bekijk hier meer.

Ballorig

Ballorig
Foto: Website Ballorig

Rennen en springen, klimmen en klauteren, alles is inbegrepen in Ballorig. Het speelparadijs is ideaal voor kinderfeestjes, thema-avonden en groepsarrangementen. De speelplaats zit al op verschillende plekken waaronder Gouda, Vlaardingen en Alphen aan den Rijn. Het enige wat nog mist is een locatie in Dordt. Zie jij dit als ondernemer wel zitten? Hier vind je meer informatie.

Laserspace

Laserspace
Foto: Laserspace

Laserspace is een indoor activiteitencentrum met een spellen voor alle leeftijden, waaronder lasertag, e-karten, klimwanden en iDance. De van spaanse franchiseformule is leuk voor verjaardagen, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Daarnaast hebben ze een LaserspaceRace-centrum ontwikkeld waar je elektrisch kunt driftkarten in een futuristische omgeving met laser- en lichtshows. Hmm, oké! Hier vind je meer informatie.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.