Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Dordtse kapperszaak is uitgeroepen tot de nummer 2 van de provincie

Door Lisanne Doff 2 juli 2020

Tof nieuws van Dordtse bodem, want barbershop Man Cave is met veel stemmen op een tweede plek geëindigd in de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2020. Drie keer hoera!

Vanaf maart kon in alle gemeentes in Nederland gestemd worden op de leukste kappers, ZZP-kappers en kapsalons. Met de meeste stemmen in the pocket maakte je kans op een titel, al werd ook gekeken naar de beste gemiddelde waardering, zodat alle kappers, ongeacht grootte, een eerlijke kans maakten.

Online Award Uitreiking

Tijdens de Online Award Uitreiking werden deze week de provinciewinnaars, de landelijke winnaars en de winnaars van de vakjury live bekend gemaakt. Man Cave, aan Amalia van Solmsstraat 47, kreeg de meeste stemmen in Dordrecht en werd daarmee de winnaar van onze stad, maar in de provincie Zuid-Holland scoren ze ook héél goed en eindigden op een tweede plek. Hizi Hair in Gorinchem ging er met de eerste prijs vandoor.

Yusuf van Man Cave laat ons weten dat ze al veel telefoontjes en felicitaties hebben gehad. “Een paar van onze klanten kenden deze wedstrijd en hadden aangeraden om mee te doen. Het was voor ons de eerste keer en we wisten niet echt hoe het werkte, maar vonden het leuk om mee te doen. Daarnaast was het wel een rare tijd, omdat we twee maanden gesloten waren door corona. Maar we kregen veel support en zijn heel blij met deze uitslag.”

Gold Awards

Niet alleen Man Cave viel in de prijzen, want er werden ook Gold Awards uitgedeeld aan kapsalons met minimaal 30 stemmen en een gemiddelde score van een 9 of hoger. Deze Gold Awards gingen in Dordrecht naar Mario’s Barbershop, The Barber Place en Man Cave.

Positief

Een bijzondere editie dit jaar, meent de organisatie, natuurlijk vanwege de coronacrisis. “Dank aan alle kappers en partners van de verkiezing die positief bleven en ons vroegen om het toch juist door te laten gaan. Tijdens de lockdownfase hebben heel veel kappers de verkiezing juist benut om zichtbaar te blijven.”

Bekijk ook:

Ondernemer uitgelicht - Richard Dries - Scheer & Schuim - indebuurt Dordrecht

Richard Dries: ‘Door nat scheren is jezelf scheren leuk, elke dag weer’

Picobello verzorgd is Richard Dries als we bij hem langskomen. Gekleed in een driedelig krijtstreepp...
Figaro1967 ondernemer uitgelicht

Dit is waarom je jouw haar wilt laten stylen bij Wilfred en Patricia van Figaro1967

Sinds half oktober zijn de hairdressers van Figaro1967 in Dordrecht aan de slag gegaan. Patricia en ...
Maryvonne en Christel - Salon Maryvonne en Chris Natuurlijk - kapsalon Dordrecht - indebuurt.nl

Salon Maryvonne en Chris Natuurlijk brengen het beste van het kappersvak samen

Ze komen niet uit een kappersgeslacht. Ook zijn ze niet opgegroeid in een ondernemersgezin. Toch run...

Meer over

Nieuws

adv.