Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daantje food & drinks valt in de prijzen bij de Vegan Awards

Door Lisanne Doff 29 oktober 2018

Daantje food & drinks heeft tijdens de Vegan Awards de prijs gewonnen voor beste vegan cateraar. Danielle Vol streed tegen vijf andere cateraars in deze categorie, maar won met 26.71% van de stemmen. 

Tijdens het jaarlijkse VegFestNL in de Jaarbeurs in Utrecht werden de Vegan Awards uitgereikt. Daantje werd vorig jaar ook al genomineerd voor een prijs in de categorie van Beste vegan eetgelegenheid. Maar toen viel ze niet in de prijzen. Nu is ze wel als winnaar uit de strijd gekomen en is ze gekozen als beste cateraar van veganistisch eten.

Gekozen door het publiek

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme reikt jaarlijks de Vegan Awards uit. Er zijn meerdere categorien en winnaars sinds 2013 en vanaf 2014 worden de prijzen uitgereikt op het VegFestNL. Het publiek mag de genomineerden en winnaars kiezen. Daantje food & drinks streed tegen Blackbirds and Cakes, No No Cakes, Tasty Vegan, De Gewilde Keuken en Vegan in Assen.

Het restaurant

Eigenaresse Danielle Vol is blij verrast. In 2013 startte zei haar eigen catering bedrijf en in 2015 opende zij haar eigen restaurant in de Nieuwstraat. In haar restaurant kan je komen genieten van snelle, eenvoudige en volledig plantaardige lekkernijen. Daantje kiest heel bewust voor volledig plantaardig, omdat steeds meer mensen de keuze maken om te stoppen of in ieder geval te minderen met vlees, vis en ook melk en ei. Ze wilt mensen graag door laten proeven dat een dagje plantaardig heel lekker kan zijn. Ze hoopt mensen te inspireren met haar gerechten. Verder organiseert ze vele lezingen en workshops over plantaardig eten.

Vet! Dordtenaar Mignon Nusteling is genomineerd voor een VIVA400-award

Elk jaar nomineert tijdschrift VIVA 400 vrouwen die volgens hen uitblinken in hun vakgebied. Al deze...
Powervrouwen Dordrecht - Tineke Meeder-Rosbergen

Meer Dordts talent: ook Tineke is genomineerd voor een VIVA400-award

Dordrecht zit vol talent en dat heeft tijdschrift VIVA goed door. Net als Mignon Nusteling is ook Do...

adv.