Nieuws

Tropische toestanden verwacht en daarom bestelt Dordt in Stoom 100.000 drinkbekers

Nieuws
25 mei 2018

Er wordt mooi weer verwacht komend weekend. Dat is zelfs nog zachtjes uitgedrukt, want het weerbericht voorspelt namelijk een hittegolf. Dordt in Stoom bereidt zich voor op tropische toestanden.

Militairen van de pantsergenie bezetten het Statenplein [+filmpje]

Nieuws
24 mei 2018

Wie vanmorgen vroeg in de stad was, keek misschien een beetje vreemd op. Over de Dordtse wegen reed een militaire colonne het centrum in. Dat heeft alles te maken met…

De Fietsersbond wil tunneltjes onder de op- en afritten bij de Provincialeweg

Verkeer
24 mei 2018

De Fietsersbond pleit bij gemeente, provincie en Rijkswaterstaat voor de aanleg van tunneltjes onder de op- en afritten van de N3 bij de Provincialeweg in Dordrecht. Ze vinden dat handiger…

Niet het huisje van de Blauwbilgorgel

Nieuws
23 mei 2018

Nee, Kees Buddingh’ schreef zijn beroemde gedicht De Blauwbilgorgel niet in het brugwachtershuisje van de Leuvebrug. Dat weet iedereen die sinds woensdag 23 mei het nieuwe ANWB-informatiebord op het huisje…

De lezing van Henk en Elke gaat niet door

Nieuws
23 mei 2018

Misschien had je je mateloos verheugd op de lezing die vanavond plaats zou vinden bij boekhandel Vos & van der Leer. Helaas gaat die niet door.

Komt er bruin water uit de kraan? Geen nood, behalve voor je witte was

Nieuws
23 mei 2018

Woon je op de Staart en komt er bruin water uit de kraan? Geen paniek, het kan geen kwaad. Waterbedrijf Evides is bezig met onderhoud. Bewoners van de Staart hebben…

Hoorde je zojuist een knal? Dit is wat het was, mensen

Nieuws
23 mei 2018

Als je zojuist boven ons prachtige eiland een grote knal hoorde, dan hoef je je niet ongerust te maken. Het was een F-16.

Giftige reuzenberenklauw rukt op in Dordrecht

Nieuws
23 mei 2018

Hans van Kooten is een bewoner van de Staart. Samen met Adrie de Bruin bellen zij namens de buurtbewoners met verschillende instanties over de wildgroei van de reuzenberenklauw.

Morgen is er een militaire luchtlanding boven Dordrecht

Nieuws
23 mei 2018

Militairen van de pantsergenie uit Oirschot komen morgen, donderdag 24 mei, naar Dordrecht. Dat doen ze vanwege de Landmachtdagen.

Mervyn: ‘Je kunt niet zomaar denken: ik zet wat jongelui op de voorkant klaar is Kees’

Bedrijvigheid
23 mei 2018

Iedere krant die je leest, folder die je oppakt en logo dat je bekijkt, is vormgegeven. En daar is altijd goed over nagedacht. Althans, bij Twin Creations wel.

Pagina 1 van 84