Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Trend: een bril draag je om op te vallen

Aangeboden door Van Roosmalen Optiek 17 september 2019

Wat hebben Jules Deelder, Victoria Koblenko, René van der Gijp en Carice van Houten gemeen? Allemaal hebben ze van hun bril een handelsmerk gemaakt. Een bril is niet alleen functioneel maar ook een modeaccessoire, en dat merken ze ook bij Van Roosmalen Optiek. Daar hebben ze een aantal fijne brilmerken die er echt uitspringen. Jasper van Roosmalen licht een paar opvallende merken toe.

1 bril, 100 looks

“De brillen van Zenka zijn misschien wel de meest toegankelijke brillen”, legt Jasper uit. “Deze collectie bestaat uit basisbrillen met speciale clip-ons. Hiermee pas je je bril aan jouw outfit aan. Zo kun je bij een klassieke outfit een meer uitgesproken clip-on dragen, of juist voor een eenvoudiger montuur kiezen bij een drukkere outfit. Sommige klanten hebben wel tien tot vijftien verschillende clip-ons. En als mensen eenmaal een Zenka-bril hebben gekocht, willen ze niet meer zonder.”

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Van Roosmalen optiek - Zenka bril met verwisselbare frontjes - indebuurt Dordrecht
Foto’s: Van Roosmalen Optiek

Hout op je neus

Ook de brillen van Einstoffen springen in het oog, weet hij: “Doordat de monturen allemaal een natuurlijk element hebben, zijn ze net wat anders. Dat kan hout in de pootjes zijn of leisteen rondom de brillenglazen, zowel subtiel als wat meer aanwezig.” Elk model is net zo uniek als de boom of steen waaruit ze gesneden zijn, zo zegt Einstoffen zelf over de brillen.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Foto: Van Roosmalen Optiek

WOOW!

Ben je een kleurrijk persoon of draag je juist vooral zwarte kleding? Dan heeft de opticien wel een tip. “Het merk WOOW is kleurrijk. Door de ontwerpen, zoals de verrassende hoeken, zijn deze monturen net wat anders. Een bril van WOOW is allesbehalve saai.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Foto: Van Roosmalen Optiek

Deze springt in ’t oog

Het kleine ronde brilletje van Traction is misschien wel bril die mensen in de winkel het vaakst opzetten, en Jasper weet waarom: “Door het ontwerp springt hij letterlijk in het oog. Met een Traction montuur heb je geen doorsnee bril op je neus.”

Foto: Van Roosmalen Optiek

Zo draag je een statement bril

Allemaal leuk natuurlijk, die opvallende brillen. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen niet denken ‘hé, waar gaat die bril heen met dat meisje’? “Je hebt er wellicht wat meer lef of durf voor nodig”, weet de opticien. “Maar met zulke brillen krijg je eigenlijk super veel positieve reacties. Zelfs als je je bril al wat langer hebt, vragen mensen je of je een nieuwe bril draagt. Je onderscheidt je zo echt van de massa.”

De opticiens van Van Roosmalen Optiek staan graag voor je klaar om samen het beste montuur voor je uit te zoeken. Ben je benieuwd naar de andere modellen in de collectie? Neem dan een kijkje via de oranje knop hieronder.


Meer over Van Roosmalen Optiek ontdekken?

Van Roosmalen Optiek opticiens

Vandaag gesloten

Vriesestraat 96, Dordrecht

Bekijk meer:opticiens

Lees nog meer over Van Roosmalen Optiek:

Van Roosmalen Optiek - opticien Dordrecht - balie - indebuurt Dordrecht

5 x waarom je naar een betere opticien wil

Je hebt brillenzaken en je hebt opticiens. Onder die laatste categorie valt Van Roosmalen Optiek. Al...
Van Roosmalen optiek - Bril verzorgen tips - indebuurt Dordrecht

Dat zie je goed! Zo onderhoud je je bril optimaal

Niets is zo vervelend als een bril die binnen je brilvergoedingstijd aan vervanging toe is. Daarom v...
Kinderbrillen brillen kinderen kids - Van Roosmalen Optiek - indebuurt Dordrecht

Dit wil je weten als je kind een bril nodig heeft

Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zeker...

adv.