Handig! Zo mis je nooit meer leuke nieuwtjes over Dordrecht

Door José de Jong 10 augustus 2018

Dordrecht is fantastisch, leuk, gezellig én er gebeurt van alles. Daar schrijven we op deze website maar al te graag over. Omdat jij vast ook verliefd bent op Dordrecht, wil je natuurlijk geen enkel nieuwtje missen. Zo voorkom je dat! 

Stel indebuurt in als ‘app’ op je telefoon

Wil je met één druk op de knop op onze website terecht komen? Dat kan als je indebuurt Dordrecht instelt als sneltoets op je telefoon. Hier lees je hoe dat moet.

Volg ons op Facebook

Wil je meewerken aan één van onze oproepjes, dan moet je ons vooral op Facebook volgen. Niet alleen vind je hier onze laatste artikelen, ook kun je foto’s inzenden of laten weten wat je favoriete adresjes zijn voor bijvoorbeeld tandartsen of fietsenmakers. En: je kunt makkelijk reageren op onze artikelen Volgen doe je hier.

Schrijf je in voor het hotsportalert

Wil je de allereerste van je vrienden zijn die weet over dat nieuwe koffietentje, of de ene kledingzaak die naar Dordrecht komt? Schrijf je dan in voor ons hotspotalert. Bij iedere aankondiging of opening van een nieuwe zaak in Dordrecht, ontvang je een mailtje in je postvak. Scrol naar beneden om je in te schrijven!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Geen zin om eindeloos door alle tijdlijnen van je social media accounts te scrollen? Dan kun je toch op de hoogte blijven van de belangrijkste gebeurtenissen in Dordrecht, dankzij onze nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in, en ontvang iedere dag óf elke dinsdag onze nieuwsbrief via de e-mail!

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Dordrecht. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

Meer over

Lifestyle

adv.