Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstmarkt Dordrecht 2019: dit is de route + plattegrond

Door Lisanne Doff 2 december 2019

De Dordtse kerstmarkt van 2019 vindt plaats op 13, 14 en 15 december. Het is ieder jaar een groot succes en ook dit keer kijken we er vol verlangen naar uit. In deze straten kun je de kerstmarkt vinden. 

Je kunt vanaf verschillende kanten de Dordtse kerstmarkt betreden. Bijvoorbeeld vanaf je eigen huis, het NS station en de waterbussen vanaf Zwijndrecht en Papendrecht. Dus je kunt onder andere op de Voorstraat of het Bagijnhof beginnen. Natuurlijk is er niet één specifieke route die je moet volgen, maar voor het gemak starten we de route vanaf het Achterom waar je jouw fiets kunt parkeren.

De route

Daar start de kerstmarkt aan het Bagijnhof en kun je doorlopen naar de Visstraat. Als je met de klok meeloopt, kun je via de Voorstraat West of de Grotekerksbuurt, naar de Lange Geldersekade lopen. Dan is het één lange weg over de Nieuwe Haven en loop je over de Knolhaven, langs de Grote Markt, naar de Groenmarkt. Dan heb je je hele rondje gehad! Begint je hoofd te tollen van alle straatnamen? Check dan het onderstaande kaartje. Dan kun je nog eens goed kijken, waar je jouw wandeling over kerstmarkt wil starten. De volledige plattegrond kun je hier downloaden. 

Foto: Kerstmarkt Dordrecht

Lees ook: 

Kerstmarkt Dordrecht 2019: hier kun je parkeren

In december is het tijd voor één van de gezelligste, Dordtse evenementen van het jaar. De Kerstmarkt...

7 x deze kerstmarkten in de regio wil je niet missen 

De winterjassen zijn van zolder en er is zelfs al een beetje nachtvorst geweest. Het is bijna tijd v...

Handig: er komt een extra marktdag vlak voor kerst

Iedere week hebben we natuurlijk de weekmarkt, maar een groot deel van de bezoekers heeft aangegeven...

Meer over

Kerst Dordrecht

adv.