Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerst 2019: bij deze restaurants eet je tijdens de kerst

Door José de Jong 17 oktober 2019

Als thuis gourmetten of fonduen niet voor jou is weggelegd tijdens de feestdagen, is het heerlijk als er in een restaurant voor je wordt gekookt. Een speciaal samengesteld kerstdiner is dan nóg leuker. Wij hebben een aantal Dordtse restaurants met speciaal kerstdiner voor je op een rijtje gezet. Inclusief kleine teasers van de gerechten en de prijs die je betaald. Enne, wil je reserveren? Doe het snel, want vol is vol.

Page 1/16
⟵ swipe swipe ⟶

Merz

Merz kerst 2019 kerstdiner - indebuurt Dordrecht
Foto: Facebook Merz

Bij Merz vieren ze kerst graag in winterse sfeer. Ze hebben een vijfgangendiner bedacht waar je van een kleine speciale kaart kunt bestellen. Je kunt er terecht voor een op de barbecue gegaarde zeebaars, een parelhoenpastei of een kersentulband. Kinderen kunnen worstjes grillen en marshmallows verwarmen boven de vuurkorf. Voor hen geldt het kindermenu. Voor dit kerstmenu betaal je €39,- per persoon en je kunt het van 20 tot en met 22 december en op 24 en 26 december eten in het restaurant.


Meer over Café Restaurant Merz ontdekken?

Café Restaurant Merz restaurants en horeca

Geopend12:00 - 03:00

Korte Kalkhaven 3, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Khotinsky

Kerstdiner kerstbrunch kerstlunch Khotinsky - indebuurt Dordrecht
Foto: Facebook Khotinsky

Of je tijdens de kerstdagen buiten de deur wilt brunchen, lunchen of dineren maakt niet uit, bij Khotinsky staan de deuren open. Overdag staat er een buffet klaar met onder andere kroketten met bietenmosterd, een saladebar en diverse taarten. Voor de kids is er een speciaal kinderbuffet. Van 10.30 en 12.30 uur kun je brunchen en van 13.00 tot 16.00 uur lunchen. De kosten voor de brunch zijn €27,- per persoon voor volwassenen en €15,- voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar, voor de lunch betaal je €25,- voor volwassenen en €12,- voor kinderen van 3 tot en met 10 jaar.

Vanaf 17.00 uur os jet restaurant beschikbaar en kun je iets bestellen van de avondkaart. Maak je etentje nog feestelijker met een glas bubbels à €3,-. Reserveren doe je via de website.


Meer over Khotinsky ontdekken?

Khotinsky restaurants en horeca

Geopend12:00 - 01:00

Noordendijk 148, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Restaurant Grandcafé Boekmans

restaurant Boekmans
Foto: Facebook Boekmans

Bij Boekmans ziet het eruit als een feestje tijdens kerst. Je kunt er een drie- of viergangendiner à la carte eten (€42,50 voor drie en €50,- voor vier gangen). Ze hebben bijvoorbeeld ossenhaas van de grill, een veggieburger en kabeljauwfilet. Op eerste en tweede kerstdag is het restaurant geopend vanaf 16.00 uur. Je reserveert door te bellen of te mailen.


Meer over Restaurant Grandcafé Boekmans ontdekken?

Restaurant Grandcafé Boekmans cafés

Geopend11:00 - 01:00

Dudokplein 210, Dordrecht

Bekijk meer:cafés

Dordts Genoegen

Dordts Genoegen
Foto: Dordts Genoegen

Op eerste en tweede kerstdag kun je vanaf 18.00 uur bij Dordts Genoegen eten van het kerstbuffet. Je betaalt €35,- per persoon en voor kinderen tot 12 jaar betaal je €15,-. Als je wilt reserveren, ontvangt Dordts Genoegen je keuze het liefst één week voor de kerstdagen. Reserveren kan onder andere via de website.


Meer over Dordts Genoegen ontdekken?

Dordts Genoegen bbq restaurants

Geopend10:00 - 01:00

Voorstraat 256, Dordrecht

Bekijk meer:bbq restaurants

Bistro Twee33

Bistro Twee33 - kerstdiner kerst 2019 - indebuurt Dordrecht
Foto: Facebook Bistro Twee33

Ook Bistro Twee33 zet een echt winters kerstdiner op tafel. Zo kun je kiezen uit hertentartaar, lamsbout en kabeljauw. En een lekker dessert hoort er natuurlijk ook bij. Je vindt de hele menukaart op de website. Je betaalt €55,- per persoon. Voor 24, 25 en 26 december moet je even bellen naar 078-7400004.


Meer over Bistro Twee33 ontdekken?

Bistro Twee33 restaurants en horeca

Geopend14:00 - 01:00

Wijnstraat 233, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Brasserie Down Town

kerstdiner kerst 2019 dordrecht eerste kerstdag tweede kerstdag
Foto: Down Town Dordrecht

Voor €52,50 per persoon kun je vijf gangen dineren bij Down Town Dordrecht. Om 17.30 uur start je met één van de voorgerechten, zoals bijvoorbeeld een wildplankje of een vistompouce. Daarna krijg je nog tussengerechten, een scroppino, een hoofdgerecht en nagerecht. Ook voor de kinderen hebben ze een menu voor €19,50. Reserveer je tafel via de mail. Vol is vol.


Meer over Down Town ontdekken?

Down Town italiaanse restaurants

Geopend10:00 - 01:00

Bleijenhoek 2, Dordrecht

Bekijk meer:italiaanse restaurants

DeliCees

DeliCees - indebuurt.nl
Foto: Facebook DeliCees

Bij DeliCees hebben ze een 9-gangen kerstdiner! Ze noemen nog geen specifieke gerechten, maar naast het menu dat Cees samenstelt, zorgt Ester voor de wijnspijs combinatie. Je kunt reserveren voor maandag 23 december tot en met donderdag 26 december. Ze zijn beide kerstdagen geopend. Het menu kost €99,00 per persoon en start om 19.00. Als je een allergie voor bepaalde producten hebt, houdt DeliCees daar rekening mee. Reserveren kan via de website.


Meer over DeliCees ontdekken?

DeliCees argentijnse restaurants

Gesloten18:00 - 23:00

Lange geldersekade 8, Dordrecht

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Visser’s Poffertjes

Visser's Poffertjes - indebuurt Dordrecht
Foto: Facebook Visser’s Poffertjes

Rond de kerstdagen organiseert Visser’s Poffertjes een diner voor een schappelijke prijs. Op tweede kerstdag eet je voor €20,- een driegangendiner met vooraf pompoensoep, als hoofdgerecht een gehaktbrood met gegrilde venkel en een sticky chocoladepudding als nagerecht. Reserveren doe je per telefoon of via het contactformulier op de website.


Meer over Visser’s poffertjes ontdekken?

Visser’s poffertjes koffiebars

Geopend11:00 - 00:00

Groenmarkt 9, Dordrecht

Bekijk meer:koffiebars

Restro Bellevue

Kerstdiner kerst 2019 Restro Bellevue - Restaurant Blanc
Foto: Restro Bellevue Facebook

Of je nu wilt lunchen of dineren, bij Restro Bellevue hebben ze een tafeltje voor je klaarstaan. ’s Middags serveren ze een driegangenlunch (€39,50) met rundercarpaccio, gebraden ossenhaas en tiramisu. ’s Avonds staan er rundercarpaccio, gepaneerde gamba’s, verfrissing van ananas, gebraden ossenhaas en tiramisu op het vijfgangenmenu (€59,50). Je kunt reserveren op de website.


Meer over Restro Bellevue ontdekken?

Restro Bellevue restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:00

Boomstraat 37, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Daantje Food & Drinks

Daantje Food & Drinks kerstdiner kerst 2019 - indebuurt Dordrecht
Foto: Facebook Daantje Food & Drinks

Bij Daantje kun je op beide kerstdagen een viergangenmenu bestellen vanaf 17.30 uur. Je betaalt er €37,50 per persoon voor exclusief de drankjes. Wat er op het menu staat, houden ze nog even geheim. En wacht niet te lang met reserveren want ze zijn populair tijdens de kerst. Reserveren doe je via de mail.


Meer over Daantje Food & Drinks ontdekken?

Daantje Food & Drinks vegetarische restaurants

Geopend10:00 - 21:00

Nieuwstraat 25, Dordrecht

Bekijk meer:vegetarische restaurants

Wantijpaviljoen

kerstdiner kerst 2019 Wantijpaviljoen - indebuurt Dordrecht
Foto: Facebook Wantijpaviljoen

Op eerste kerstdag is er een groots kerstdiner in het Wantijpaviljoen. Het diner heeft vijf gangen en per gang heb je de keuze uit drie gerechten. Denk aan gegrilde hertenfilet en wildzwijnfilet met eekhoornbroodjes en een wildjus of gebakken heek met een amandelkorst.

Het diner kost €54,50 per persoon en voor kinderen €32,50 per persoon. Op tweede kerstdag is er een kerstbrunch georganiseerd (€32,50 per persoon voor volwassenen, €17,50 voor kinderen). Over de kinderen hoef je je trouwens geen zorgen te maken, er is genoeg te doen voor ze op beide dagen. In een aparte zaal van het restaurant staan springkussens, een televisie met kindervideo’s, een Wii en een tafel met spelletjes en kleurboeken.


Meer over Wantijpaviljoen ontdekken?

Wantijpaviljoen restaurants en horeca

Geopend12:00 - 23:00

Wantijpark 1, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Art & Dining

Brunch moederdag voor Sara
Foto: Facebook Art & Dining

Als je voor het kerstdiner bij Art & Dining kiest, word je om 18.30 uur ontvangen met een amuse. Het menu is ideaal voor vlees- en visliefhebbers. Op het menu staan onder andere rundercarpaccio, gepaneerde gamba’s, ossenhaas, ananas met kokosijs en tiramisu. Naast het stuk vlees of vis, serveren ze nog vele andere lekkere dingen, maar dat zullen we nog niet verklappen. Het 3-gangendiner is €39,50 per persoon, voor 5 gangen betaal je €59,50 Je kunt er terecht van dinsdag 24 december tot en met donderdag 26 december. Reserveren kan hier.


Meer over Art & Dining ontdekken?

Art & Dining restaurants en horeca

Geopend10:00 - 22:00

Museumstraat 38, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Osteria-bar Luca

Osteria-Bar Luca Scheffersplein - indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Het kerstmenu van Osteria-bar Luca is nog even een verrassing, maar wel weten we dat je hier van drie gangen kunt genieten. Je betaalt per persoon €30,- en daarbij zit een glaasje prosecco bij ontvangst inbegrepen. Reserveren doe je door even te bellen of het contactformulier in te vullen.


Meer over Osteria-bar Luca ontdekken?

Osteria-bar Luca italiaanse restaurants

Geopend10:00 - 01:00

Voorstraat 256b, Dordrecht

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Restaurant Post

Restaurant Post Dordrecht - indebuurt.nl
Foto: Facebook Restaurant Post

Bij Post betaal je €57,50 per persoon voor een etentje in kerststijl. Ze serveren op eerste kerstdag een 7-gangendiner. Op het menu vind je bijvoorbeeld een rauwe tonijn, wilde eendenborst en een speculaasmousse. Natuurlijk krijg je niet alleen een stukje vlees of vis op je bord, want het wordt geserveerd met nog meer lekkers. Op tweede kerstdag hebben ze een kerstbuffet voor €37,50 per persoon. Reserveren kan hier.


Meer over Restaurant Post ontdekken?

Restaurant Post restaurants en horeca

Geopend10:00 - 01:00

Johan de Wittstraat 128, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bistro La Bohème

Bistro La Bohème- indebuurt Dordrecht
Foto: Facebook La Bohème

Voor €60,00 per persoon serveert Bistro La Bohème van 25 tot en met 29 december een kerstmenu. Je wordt verwelkomt met een glaasje bubbels en amuse. Op het menu staan onder andere Ceviche van Coquilles st Jacques, Carpaccio van hertenrugfilet, Carrot Lax, Saltimbocca 2.0 van zeebaarsfilet en er is ook een optie met vegan coquilles en vegan bacon. Reserveren kan via 0787370488.


Meer over Bistro La Bohème ontdekken?

Bistro La Bohème

Geopend14:00 - 22:00

Steegoversloot 189, Dordrecht

O jeej… mijn favoriete restaurant staat er niet bij

via GIPHY

Als er een restaurant niet genoemd wordt in dit lijstje, betekent dat niet dat er geen plek is. Bel voor meer informatie naar het restaurant.

Meer over kerst:

kerstijsbaan in 2013 schaatsbaan ijsbaan

Zo zit het met de ijsbaan tijdens de Kerstmarkt

De schaatsbaan stond rondom kerstperiode al meer dan tien jaar in Dordrecht. Maar de afgelopen twee ...
Boonstoppel Wijnen winter kerst - indebuurt Dordrecht

Ja echt: bij Boonstoppel zijn ze al in kerstsfeer en wel hierom

De herfst is nog maar net begonnen, maar Jerry Heezen en zijn team van Boonstoppel Wijnen zitten al ...
Kerstmarkt Dordrecht Voorstraat - indebuurt Dordrecht

Dit zijn de langere openingstijden van supermarkten tijdens de feestdagen 2019

Misschien moet je nu nog niet denken aan winkelen voor de feestdagen. Maar de ondernemersvereniginge...
Page 1/16
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Kerst Dordrecht

adv.