Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Dordrecht koop je nú al een kerstboom

Aangeboden door Vrije Tijds Centrum 19 november 2020

Je kent misschien de zin ‘vol verwachting klopt ons hart’ uit het sinterklaasliedje. Voor veel Dordtenaren geldt dit voor kerst. John Brand van het Vrije Tijds Centrum heeft voor die enthousiastelingen goed nieuws: je kunt nu al je kerstboom kopen. Geheel coronaproof en voor een zeer voordelig tarief!

De kerstdagen zijn voor John de kers(t) op de taart: hét seizoen waar hij als ondernemer naar uitkijkt. Hij maakt er een echt feestje van. Traditioneel gesproken begint hij als de Sint al het land uit is, maar dit jaar begint hij iets eerder met de verkoop van kerstbomen.

Goede kwaliteit

“We starten dit jaar al op 20 november met de verkoop van Deense Nordmansparren. Zij hebben een goede kwaliteit en de naalden van deze spar vallen veel minder snel uit dan die van de fijnspar. Doordat we dit jaar wat vroeger beginnen, hebben onze klanten ruim de tijd om hun perfecte kerstboom uit te zoeken. Zo kunnen we dat doen met de nodige maatregelen.”

Lees verder onder de video.

Veel waar voor je geld

Zoals elk jaar heeft het VTC een mooie actie voor hun klanten. “Voor nog geen dertig euro krijg je een kerstboom van bijna twee meter lang, plus nog eens een VTC Modecheque met een waarde van tien euro. De kerstboom bezorgen we gratis bij je thuis.”

Dat is dus veel voor die € 29,95! Kijk voor alle actievoorwaarden en de openingstijden van het Vrije Tijds Centrum op de website of de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vrije Tijds Centrum. Meer over Vrije Tijds Centrum ontdekken?

Vrije Tijds Centrum kledingwinkels

Vandaag gesloten

Van Neurenburgpad 2, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.