Team indebuurt Dordrecht

De redactie van indebuurt zit tegenover het station, in het pand waar ook de AD-redactie zit.
De redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Dordrecht op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Dordrecht

indebuurt Dordrecht
Burgemeester de Raadtsingel 49
3311 JG
Dordrecht

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Dordrecht

Lisanne Doff

Community Manager

Vanaf het moment dat Lisanne een pen kon vasthouden, houdt ze van verhalen maken.
En dat zorgde ervoor dat ze op een gegeven moment wist dat ze journalistiek wilde studeren. Ze ziet indebuurt als dé plek
om op de hoogte te blijven van al het actuele en vlotte nieuws.

Maar schrijven is niet haar enige hobby.
Muziek en zingen zijn haar andere passies.
Daarnaast is ze graag in de stad te vinden voor een lunch of drankje.
Maar ze duikt ook graag even de speelgoedwinkels in om zich weer in haar kindertijd te wanen.

Als je een leuk nieuwtje over Dordrecht hebt, mag je het altijd met haar delen.

E-mail:  [email protected]

José de Jong

Commercieel Redacteur Foto José de Jong

José is kersvers dertiger, moeder en woonachtig in drechtstad Zwijndrecht. Dordt is haar vaste uitvalsbasis voor alles leuks en gezelligs. Ze vindt het heerlijk om te struinen door Dordt en zo de nieuwste hotspots te ontdekken. En die deelt ze natuurlijk met jullie!

Als freelancer schreef ze al voor regiokranten en -tijdschriften. Bij indebuurt verzorgt ze als Commercieel Redacteur de partnerbijdragen. Daarnaast heeft ze een aantal vaste rubrieken onder haar hoede die met alle leuke Dordtse bedrijven te maken hebben.

Weet je een nieuwe hotspot die opent, of een idee voor een mooi artikel, dan staat haar e-mailadres voor je open.

E-mail: [email protected]

Caroline Bijl

Gastredacteur

Caroline is onze gastredacteur. Als echte foodie houdt ze je geregeld op de hoogte van allerlei lekkernijen die je in Dordrecht kunt vinden.

Ze studeerde af in Communicatiekunde aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2001 werkzaam in de muziek- en cultuursector voor verschillende muziekorganisaties en heeft ze haar eigen boekingsbureau Fresh Jazz Agency.

Je kunt haar regelmatig vinden op de atletiekbaan van Fortius in Dordrecht, maar ook rustig joggend door onze mooie historische binnenstad. Ze zit graag op een zonnig terrasje, lezend in haar favoriete boek, bijvoorbeeld The Secret History van Donna Tartt. Ondertussen genietend van een cappuccino en een stuk lekkere cheesecake. En oh ja, ooit hoopt ze nog eigenaar te mogen zijn van een Sphynx kat…

E-mail: [email protected]