Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Dordrecht

De redactie van indebuurt zit tegenover het station, in het pand waar ook de AD-redactie zit.
De redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Dordrecht op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Dordrecht

indebuurt Dordrecht
Burgemeester de Raadtsingel 49
3311 JG
Dordrecht

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Dordrecht

Lisanne Doff

Community Manager Lisanne Doff indebuurt Dordrecht team

Vanaf het moment dat Lisanne een pen kon vasthouden, houdt ze van verhalen maken. En dat zorgde ervoor dat ze op een gegeven moment wist dat ze journalistiek wilde studeren. Ze ziet indebuurt als dé plek om op de hoogte te blijven van al het actuele en vlotte nieuws.

Maar schrijven is niet haar enige hobby. Muziek en zingen zijn haar andere passies. Daarnaast is ze graag in de stad te vinden voor een lunch of drankje. Maar ze duikt ook graag even de speelgoedwinkels in om zich weer in haar kindertijd te wanen.

Als je een leuk nieuwtje over Dordrecht hebt, mag je het altijd met haar delen.

E-mail:  [email protected]

José de Jong

Commercieel Redacteur José de Jong indebuurt Dordrecht team

Vijf jaar geleden verliet José het Amsterdamse en dankzij Dordt heeft ze daar nooit spijt van. Ze vindt het heerlijk om te struinen door de stad en zo de nieuwste hotspots te ontdekken. En die deelt ze natuurlijk met jullie!

Als freelancer schreef ze al voor regiokranten en -tijdschriften. Bij indebuurt verzorgt ze als Commercieel Redacteur de partnerbijdragen en houdt ze zich bezig met ondernemers. Daarnaast heeft ze een aantal vaste rubrieken onder haar hoede die met alle leuke Dordtse bedrijven te maken hebben.

Weet je een nieuwe hotspot die opent, of een idee voor een mooi artikel, dan staat haar e-mailadres voor je open.

E-mail: [email protected]

Gastredacteuren

Caroline Bijl

Gastredacteur Fresh Jazz Agency - Caroline Bijl - indebuurt Dordrecht

Caroline is onze gastredacteur. Als echte foodie houdt ze je geregeld op de hoogte van allerlei lekkernijen die je in Dordrecht kunt vinden.

Ze studeerde af in Communicatiekunde aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2001 werkzaam in de muziek- en cultuursector voor verschillende muziekorganisaties en heeft ze haar eigen boekingsbureau Fresh Jazz Agency.

Je kunt haar regelmatig vinden op de atletiekbaan van Fortius in Dordrecht, maar ook rustig joggend door onze mooie historische binnenstad. Ze zit graag op een zonnig terrasje, lezend in haar favoriete boek, bijvoorbeeld The Secret History van Donna Tartt. Ondertussen genietend van een cappuccino en een stuk lekkere cheesecake. En oh ja, ooit hoopt ze nog eigenaar te mogen zijn van een Sphynx kat…

E-mail: [email protected]

Violet Wasch

Gastredacteur

Violet is onze jongste gastredacteur en woont in Dordrecht. Al vanaf dat ze heel jong was, schreef ze haar eigen verhaaltjes.

In het dagelijks leven gaat ze naar school en geniet ze volop van het leven. Naast haar school heeft ze een bijbaantje waar ze met plezier naar toe gaat.

Daarnaast houdt ze van shoppen, leuke dingen doen met vrienden, lekker eten, mode en van de natuur. Ze houdt ervan om er lekker op uit te gaan en foto’s te maken van de dingen die ze meemaakt. Vervolgens maakt ze hier een fotoverslag van.

E-mail: [email protected]

Regina van Zee

Gastredacteur Regina profielfoto teampagina

Regina is gastredacteur bij indebuurt Dordrecht en heel blij met deze kans. Schrijven is haar passie en al sinds haar jeugd schrijft ze brieven en gedichten.

Zowel privé als zakelijk heeft ze graag contact met mensen. Regina is geboren en opgegroeid in Hilversum, heeft in meerdere steden gewoond en gewerkt waaronder Amsterdam en woont nu ruim 18 jaar in Dordrecht.

Voor indebuurt gaat ze op pad om de rubriek ‘Leuk volgens’ te maken. Daarbij spreekt ze Dordtenaren over bijzondere plekken of gebouwen die voor hen speciaal zijn.

E-mail: [email protected]

Gastredacteuren

Thilata Haasnoot

Gastredacteur

Thilata is gastredacteur bij indebuurt Dordrecht en is voor de liefde naar de stad verhuisd.

“Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt”. Als Brabantse moest ze hier toch wel een beetje stiekem om lachen. Maar niets is minder waar! Dordrecht heeft haar hart gestolen. De stad heeft Thilata enorm verrast met haar prachtige geveltjes, gezellige winkelstraten, vele eettentjes en mooie natuur.

Ze is dus een import Schapenkop, maar ze kan je genoeg vertellen over de leuke plekken in de stad.

E-mail: [email protected]

Konnie van Sluys

Gastredacteur

Konnie is gastredacteur bij indebuurt Dordrecht en schrijft ook voor wijkkrant De Nieuwe Dubbeldammer.

Ze heeft een Master Health Policy en Management en een HBO diploma diëtetiek en heeft al veel geschreven voor haar vak. Bij indebuurt wil ze eens over heel iets anders schrijven. Haar interesse gaat uit naar duurzaamheid, tuinieren en dieren, fietsen, koken en horeca, Dordrecht als stad en haar wijk Dubbeldam.

Ze is niet bang ergens op af te stappen en komt graag bij mensen binnen.

E-mail: [email protected]

Moniek Spek

Gastredacteur Boekmans Facebook Moniek favorieten van

Moniek is gastredacteur voor indebuurt. Ze woont nu iets meer dan 5 jaar in Dordrecht met haar man waar ze al vijftien jaar gelukkig mee is.

Ondanks dat ze nog niet heel lang in Dordrecht woont, voelt het toch altijd weer als thuiskomen wanneer ze de brug naar Dordrecht overrijdt.

Ze houdt erg van de mooie natuur en dieren. Daarom probeert ze altijd nieuwe plekjes te vinden en onthouden, zodat ze precies weet waar ze lekker kan relaxen. Door naar deze plekjes te gaan kan ze even helemaal ontspannen. Deze plekjes wil ze graag met je delen.

E-mail: [email protected]

Gastredacteuren

Loes van Zanten

Gastfotograaf en videograaf

Loes is sinds december 2018 gastfotograaf bij indebuurt Dordrecht. Ze publiceert onder de initialen: LP/ Loes Photography.

Daarnaast is ze 32 uur per week werkzaam als beletteraar. Zie je in Dordrecht reclame op reclameborden, ruiten, gevels of bedrijfsauto’s? Dan zou dit zomaar een stukje werk van de hand van Loes kunnen zijn.

Haar favoriete bezigheden zijn: longboarden en lekker uit eten met vrienden.

E-mail: [email protected]

Jip

Columniste

Jip is onze undercover columniste bij indebuurt Dordrecht. Ze woont in Dordrecht en is nog steeds verliefd op deze prachtige stad.

Ze houdt ervan om langs de havens te slenteren met een koffie to go of lekker een rondje markt te maken al smullend van een stroopwafel of gebakken visje.

Jip heeft ontmoetingen en gesprekken met bekende of minder bekende Dordtenaren. Met een verslag vanaf een Dordtse gebeurtenis, evenement of festival hoopt ze de lezer te amuseren en het gevoel te geven erbij te zijn geweest.

E-mail: [email protected]

Rickus Kerstman

Cartoonist Rickus Kerstman gastredacteur

Rickus is gastredacteur en cartoonist bij indebuurt. Hij maakt iedere maand een cartoon, speciaal voor indebuurt Dordrecht!

Hij is een groot filmliefhebber van diverse soorten films. Minstens één keer per week bezoekt hij een film waar hij even lekker kan ontspannen en een goed excuus heeft om te kunnen snoepen.

Café de Tijd is één van zijn favoriete cafés op de Voorstraat. Hij spreekt er graag af met vrienden om een avondje vol te babbelen.  De bierfilters die op de tafels liggen, hebben een mooi blanco achterkantje. Laat dat nou net een ernstige verleiding zijn om het vol te kalken met vrolijke tekeningetjes.

E-mail: [email protected]