Team indebuurt Dordrecht

De redactie van indebuurt zit tegenover het station, in het pand waar ook de AD-redactie zit.
De redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Dordrecht op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Dordrecht

indebuurt Dordrecht
Burgemeester de Raadtsingel 49
3311 JG
Dordrecht

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Dordrecht

Caty Groen-Kroon

Community Manager

Caty is geboren in Dordrecht en heeft er ook (bijna) altijd gewoond en in ieder geval altijd gewerkt. Eerst in een fotowinkel en later als fotograaf. Ze werkte bij Eneco, waar ze de School voor Journalistiek volgde en er jaren heeft gewerkt als bedrijfsjournalist.

Ze freelancete voor uiteenlopende opdrachtgevers. Op verzoek schreef ze boeken, zowel fictie als non-fictie, waarin de stad Dordrecht vaak een grote rol speelt.

Alles wat er in de stad gebeurt, wil ze het liefst zo snel mogelijk met iedereen delen. Een betere plek dan bij indebuurt is er volgens haar niet.

E-mail: [email protected]

José de Jong

Commercieel Redacteur Foto José de Jong

José is kersvers dertiger, moeder en woonachtig in de drechtstad Zwijndrecht. Dordt is haar vaste uitvalsbasis voor alles leuks en gezelligs. Haar lievelingsplek? De Voorstraat, want daar zijn zoveel leuke boetiekjes én het is de langste winkelstraat van Nederland.

E-mail: [email protected]

Caroline Bijl

Gastredacteur

Caroline is onze gastredacteur. Als echte foodie houdt ze je geregeld op de hoogte van allerlei lekkernijen die je in Dordrecht kunt vinden.

Ze studeerde af in Communicatiekunde aan de Universiteit van Utrecht en is sinds 2001 werkzaam in de muziek- en cultuursector voor verschillende muziekorganisaties en heeft ze haar eigen boekingsbureau Fresh Jazz Agency.

Je kunt haar regelmatig vinden op de atletiekbaan van Fortius in Dordrecht, maar ook rustig joggend door onze mooie historische binnenstad. Ze zit graag op een zonnig terrasje, lezend in haar favoriete boek, bijvoorbeeld The Secret History van Donna Tartt. Ondertussen genietend van een cappuccino en een stuk lekkere cheesecake. En oh ja, ooit hoopt ze nog eigenaar te mogen zijn van een Sphynx kat…

E-mail: [email protected]