Het team

Team indebuurt Dordrecht

De redactie van indebuurt Dordrecht zit midden in Dordrecht in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Dordrecht te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Vacatures bij indebuurt

We maken graag kennis met talentvolle redacteuren. Wil jij aan de slag voor indebuurt Dordrecht? Mail een open sollicitatie met korte motivatie en CV naar [email protected]

indebuurt Dordrecht

indebuurt Dordrecht Burgemeester de Raadtsingel 49 3311 JG Dordrecht

Navigeer naar

Redactie indebuurt Dordrecht

Lisanne Doff

Community Manager

Lisanne is de community manager van indebuurt Dordrecht. Elke dag schrijft ze over het laatste nieuws in de stad, leuke Dordtse plekken en ze interviewt Dordtenaren met een mooi verhaal.

Indebuurt Dordrecht José de Jong

José de Jong

Commercieel Redacteur

Van gewoon slenteren door Dordt tot lekker een terrasje pakken of rondneuzen door die unieke winkels in de stad: ik ben dol op Dordrecht!

Sifra Mol Redacteur

Sifra Mol

Freelance redacteur

Sifra is een echte Dordtenaar. Geboren in Dubbeldam en sinds kort woonachtig op loopafstand van het stadscentrum. Ze wandelt graag door de kleine steegjes, ontdekt de nieuwste restaurants en bezoekt het liefst de kleinere, unieke winkels. Haar favoriete plekje in Dordrecht is Park Merwestein. Een prachtig rustpunt middenin de drukte van de Dordtse binnenstad.

Buurtbijdragers

Jip

Jip

Columniste

Jip columniste bij Media-/nieuwsbedrijf Indebuurt Dordrecht.

Rickus Kerstman

Rickus Kerstman

Cartoonist

Mijn naam is Rick Kalverboer, een hobby-striptekenaar uit hartje Dordrecht. In m'n studietijd zijn vrienden mij "Rickus" gaan noemen. Op een ludieke wijze is ook mijn achternaam ooit verandert naar "Kerstman". In der loop der jaren is deze naam altijd blijven hangen en ben ik het ook gaan gebruiken om het onder strips en cartoons te signeren. Mijn passie is dus tekenen en heb talloze strips voor familie, vrienden en collega's gemaakt. Deze strips gaan grappig genoeg ook juist over hen en worden op een unieke manier in een strip verhaal geplaatst. Naast het project "achter de schermen van Indebuurt" stripverhalen maken, ben ik ook hard bezig met een eigen stripboek in elkaar te zetten, en t-shirts ontwerpen.

Loes van Zanten

Loes van Zanten

Gastfotograaf en videograaf

Caroline Bijl

Caroline Bijl

Buurtbijdrager

Konnie van Sluys

Buurtbijdrager

Konnie schrijft graag over duurzame kleding shoppen, tuinieren, kunst en muziek. Daarbij is ze Dordtoloog en geïnteresseerd in alles wat Dordrecht tot zo’n leuke stad maakt. Ze woont en is opgegroeid ‘op’ Dubbeldam. Wat daar gebeurt zal zeker niet aan haar aandacht ontsnappen. Haar werkend leven in de gezondheidszorg en het onderwijs heeft zij achter zich gelaten en nu doet ze gewoon wat ze leuk vindt. Schrijven heeft ze altijd graag gedaan. Vanaf de lente vind je haar op het tuinencomplex ‘Het Vlijpark’ waar ze biologisch tuiniert. Haar kinderen en kleinkinderen ziet zij ook graag en zeker eens per week zit haar tafel vol met liefhebbers van haar zelf gekookte vegetarische maaltijden. Ze is een grote fan van Big Rivers en houdt vooral van blues en jazzmuziek.