Het team

Team indebuurt Dordrecht

De redactie van indebuurt Dordrecht zit midden in Dordrecht in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Dordrecht te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Vacatures bij indebuurt

We maken graag kennis met talentvolle redacteuren. Wil jij aan de slag voor indebuurt Dordrecht? Mail een open sollicitatie met korte motivatie en CV naar [email protected]

indebuurt Dordrecht

indebuurt Dordrecht Burgemeester de Raadtsingel 49 3311 JG Dordrecht

Navigeer naar

Redactie indebuurt Dordrecht

Lisanne Doff

Community Manager

Lisanne is de community manager van indebuurt Dordrecht. Elke dag schrijft ze over het laatste nieuws in de stad, leuke Dordtse plekken en ze interviewt Dordtenaren met een mooi verhaal.

Indebuurt Dordrecht José de Jong

José de Jong

Commercieel Redacteur

Van gewoon slenteren door Dordt tot lekker een terrasje pakken of rondneuzen door die unieke winkels in de stad: ik ben dol op Dordrecht!

Buurtbijdragers

Caroline Bijl

Caroline Bijl

Buurtbijdrager

profielfoto

Didi

Buurtbijdrager

Didi is sinds zomer 2020 bijdrager voor indebuurt Dordrecht. Ze woont al haar hele leven in Dordrecht en kan dus een echte schapenkop genoemd worden. Kleding maken is haar grootste hobby. Daarom zit ze dan ook vaak achter de naaimachine. Verder is ze vaak te vinden in kringloopwinkels, waar ze speurt naar oude lp’s, unieke meubels en inspirerende kledingstukken die tot iets nieuw omgebouwd kunnen worden. Voor indebuurt Dordrecht zal ze af en toe een stukje over de geschiedenis van Dordrecht schrijven.

Moniek Spek

Moniek

Buurtbijdrager

Hoi, ik ben Moniek. Ik schrijf maandelijks over een relaxplekje in Dordrecht. Mijn lievelingsplek is De Merwelanden :)

Thilata Haasnoot

Buurtbijdrager

Voor de liefde ben ik vanuit Brabant naar Dordt verhuisd. Inmiddels ben ik samen met mijn vriend, zijn kinderen, onze hond en dwergpapegaai een echt samengesteld gezin. Ik hou enorm van lekker eten en ergens wat drinken. Alle nieuwe horeca gelegenheden bezoek ik dan ook graag. Ook ben ik enorm creatief en heb ik 1001 ideeën in mijn hoofd. Ik vind het heerlijk om alle liefdesverhalen van alle mensen aan te horen en te beschrijven in een mooi verhaal. Mijn rubriek ' Verhuisd voor de liefde' schrijf ik dan ook met heel veel liefde en plezier.

Konnie van Sluys

Buurtbijdrager

Konnie schrijft graag over duurzame kleding shoppen, tuinieren, kunst en muziek. Daarbij is ze Dordtoloog en geïnteresseerd in alles wat Dordrecht tot zo’n leuke stad maakt. Ze woont en is opgegroeid ‘op’ Dubbeldam. Wat daar gebeurt zal zeker niet aan haar aandacht ontsnappen. Haar werkend leven in de gezondheidszorg en het onderwijs heeft zij achter zich gelaten en nu doet ze gewoon wat ze leuk vindt. Schrijven heeft ze altijd graag gedaan. Vanaf de lente vind je haar op het tuinencomplex ‘Het Vlijpark’ waar ze biologisch tuiniert. Haar kinderen en kleinkinderen ziet zij ook graag en zeker eens per week zit haar tafel vol met liefhebbers van haar zelf gekookte vegetarische maaltijden. Ze is een grote fan van Big Rivers en houdt vooral van blues en jazzmuziek.

Jip

Jip

Columniste

Jip columniste bij Media-/nieuwsbedrijf Indebuurt Dordrecht.

Loes van Zanten

Loes van Zanten

Gastfotograaf en videograaf

Rickus Kerstman

Rickus Kerstman

Cartoonist

Mijn naam is Rick Kalverboer, een hobby-striptekenaar uit hartje Dordrecht. In m'n studietijd zijn vrienden mij "Rickus" gaan noemen. Op een ludieke wijze is ook mijn achternaam ooit verandert naar "Kerstman". In der loop der jaren is deze naam altijd blijven hangen en ben ik het ook gaan gebruiken om het onder strips en cartoons te signeren. Mijn passie is dus tekenen en heb talloze strips voor familie, vrienden en collega's gemaakt. Deze strips gaan grappig genoeg ook juist over hen en worden op een unieke manier in een strip verhaal geplaatst. Naast het project "achter de schermen van Indebuurt" stripverhalen maken, ben ik ook hard bezig met een eigen stripboek in elkaar te zetten, en t-shirts ontwerpen.