Het team

Team indebuurt Dordrecht

De redactie van indebuurt Dordrecht zit midden in Dordrecht in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Dordrecht te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Dordrecht

indebuurt Dordrecht Burgemeester de Raadtsingel 49 3311 JG Dordrecht

Navigeer naar

Redactie indebuurt Dordrecht

Lisanne Doff

Community Manager

Vanaf het moment dat Lisanne een pen kon vasthouden, houdt ze van verhalen maken. En dat zorgde ervoor dat ze op een gegeven moment wist dat ze journalistiek wilde studeren. Ze ziet indebuurt als dé plek om op de hoogte te blijven van al het actuele en vlotte nieuws. Maar schrijven is niet haar enige hobby. Muziek en zingen zijn haar andere passies. Daarnaast is ze graag in de stad te vinden voor een lunch of drankje. Maar ze duikt ook graag even de speelgoedwinkels in om zich weer in haar kindertijd te wanen. Als je een leuk nieuwtje over Dordrecht hebt, mag je het altijd met haar delen

Indebuurt Dordrecht José de Jong

José de Jong

Commercieel Redacteur

Bijna tien jaar geleden verliet José het Amsterdamse en dankzij Dordt heeft ze daar nooit spijt van. Ze vindt het heerlijk om te struinen door de stad en zo de nieuwste hotspots te ontdekken. En die deelt ze natuurlijk met jullie! Als freelancer schreef ze al voor regiokranten en -tijdschriften. Bij indebuurt verzorgt ze als Commercieel Redacteur de partnerbijdragen en houdt ze zich bezig met ondernemers. Daarnaast heeft ze een aantal vaste rubrieken onder haar hoede die met alle leuke Dordtse bedrijven te maken hebben. Weet je een nieuwe hotspot die opent, of een idee voor een mooi artikel, dan staat haar e-mailadres voor je open.

Gastredacteuren

Caroline Bijl

Caroline Bijl

Gastredacteur

Moniek Spek

Moniek

Gastredacteur

Thilata Haasnoot

Gastredacteur

Konnie van Sluys

Gastredacteur

Jip

Jip

Columniste

Loes van Zanten

Loes van Zanten

Gastfotograaf en videograaf

Rickus Kerstman

Rickus Kerstman

Cartoonist