Tren Counseling

Tijd voor verandering

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

Tren Counseling

Haringvlietstraat 515 3313 EM Dordrecht
Maak afspraakContact opnemen

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Staat bekend om

  • Gewichtsverlies
  • Stoppen met roken
  • Ooraccupunctuur

Over Tren Counseling

Monique Hermus van Tren Counseling helpt je met gewichtsverlies, stoppen met roken en overgangsklachten. Dit doet ze door middel van auriculotherapie, ook wel ooracupunctuur genoemd. Door middel van vier hele kleine naaldjes die in je oor worden geplaatst wordt een lichamelijke verandering gestimuleerd.

Wat deze vier naaldjes precies doen? Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je geen zin hebt in zoetigheid, dat je vetverbranding sneller gaat en dat je maag eerder aangeeft dat het genoeg heeft gehad. Ook zorgt het ervoor dat als je wilt stoppen met roken, je niet of nauwelijks last hebt van ontwenningsverschijnselen. De nicotine verlaat sneller je lichaam en dat verbetert de zelfbeheersing en kalmering van je zenuwstelsel. Daarnaast helpt ooracupunctuur bij typische overgangsklachten, zoals onregelmatige menstruatie, hoofdpijn, stemmingswisselingen, pijnlijke gewrichten, slaapstoornissen, opvliegers en nachtelijk zweten.

Maak een afspraak met Monique en kijk wat zij voor jou kan betekenen!

Meest recent over Tren Counseling

Karin Faber - Doodledidoo - Labradoodle - indebuurt Dordrecht

7 x ondernemers met een bijzonder beroep

Elke week gaan we gezellig op de koffie bij een Dordtse ondernemer met een bijzonder verhaal. Soms komen we ook bij mensen over de vloer waarbij we denken: ‘wow, dat…

Volg Tren Counseling op Instagram

Naar Instagram