Stam Hoveniers

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

Stam Hoveniers

Calandstraat 29 3316 EA Dordrecht
Maak afspraakNaar website

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Tuinontwerp, aanleg en onderhoud
  • Showroom met tuinmeubelen, barbecues en stijlvolle accessoires
  • Bestrating, overkappingen en tuinverlichting

Over Stam Hoveniers

Stam Hoveniers ontwerpt sinds 1984 tuinen met passie en vakmanschap, gebruikmakend van duurzame materialen. Tuinen met klasse waarin onze visie wordt doorvertaald in uw tuinwens, of deze nu groot of klein is. We zijn trots op de kenmerkende signatuur van ons bedrijf.

Heerlijk loungen op je zonneterras, barbecueën met vrienden of relaxen in een poolhouse na een frisse duik in uw zwembad. Een tuin laat zien wie je bent en is “in onze visie” pas echt goed wanneer deze in harmonie is met je huis. We zorgen dat de tuin een weerspiegeling is van uw smaak.

Of het nu gaat om stadstuinen, moderne tuinen, tuinen met waterpartijen, ruime landelijke tuinen of kindvriendelijke tuinen, wij ontwerpen altijd unieke tuinen. Wij zien de tuin als een plek met een heel eigen identiteit.

Stam Hoveniers werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij richten we ons op alle facetten van het vak: ontwerp, aanleg en onderhoud. Elke nieuwe opdracht, zien wij als een uitdaging, een kans om uw wensen om te zetten in realiteit.

Volg Stam Hoveniers op Instagram

Naar Instagram