Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slagerij van Nugteren

Vandaag 08:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Slagerij van Nugteren

Reeweg Oost 45 3312 CK Dordrecht
Naar websiteBekijk onze Facebookpagina

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Scharrelvlees en biologisch vlees
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Eigen worstenmakerij

Over Slagerij van Nugteren

Slagerij van Nugteren in Dordrecht verkoopt enkel gecertificeerd scharrelvlees. Dit is uniek voor een slagerij. Klanten komen hiervoor speciaal terug en van steeds verder uit de omgeving. De producten én diensten zijn van topkwaliteit en gewoon betaalbaar. Heb jij al kennis gemaakt met de slager van Dordrecht?

Naast scharrelvlees kunt u bij slagerij van Nugteren in Dordrecht ook biologisch vlees kopen. Biologisch vlees is afkomstig van biologische boerderijen. Net als bij scharrelvlees krijgen deze dieren voldoende leefruimte. Biologisch vlees moet echter aan nog meer regels voldoen dan scharrelvlees. Zo moet een biologische boerderij in grote mate rekening houden met het milieu en mag de voeding van deze dieren niet genetisch gemanipuleerd zijn.

Naast het vlees en vleeswaren assortiment zijn bij slagerij van Nugteren in Dordrecht veel kant-en-klaar maaltijden te halen. Deze zijn veelal eigengemaakt en van een superieure kwaliteit. Dat hoor je vaker denk je? Kom langs en ervaar het zelf!

Meest recent over Slagerij van Nugteren

Slagerij van Nugteren scharrelvlees koe rundvlees roodbont Dordrecht

Weet wat je eet: hier komt het vlees van Slagerij van Nugteren vandaan

Vlees dat tijdens het braden niet leegloopt van ingespoten vocht en dieren die niet preventief antibiotica krijgen: het is de normaalste zaak van de wereld voor slager Dirk van Nugteren….