Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lunchroom Den Witten Haen

Vandaag 10:00 - 16:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Lunchroom Den Witten Haen

Groenmarkt 19b 3311 BD Dordrecht

Openingstijden

Maandag
10:00 - 16:00
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Lunchroom Den Witten Haen

Lunchroom Den Witten Haen is gevestigd in het complex Schefferstaete. In de vier rijksmonumenten zijn onder meer een lunchroom, winkel en atelier gevestigd. Het gebouw maakt deel uit van de VVV-route door de oude binnenstad van Dordrecht.

Ooit was hier een brouwerij gevestigd die een biersoort brouwde onder de naam Den Witten Haen. Dat verklaart de naam van de lunchroom. De winkel heet Aan de Groene Markt. Het terras van de lunchroom is in de diepe stadstuin die uitzicht biedt op de prachtige rode beuk die zich de oudste boom van Dordrecht mag noemen.

Lunchroom Den Witten Haen heeft prachtige zalen die zich prima lenen voor geheel verzorgde bijeenkomsten of vergaderingen.

In de winkel Aan de Groene Markt worden life style spullen gemaakt en verkocht van recycle materiaal. Ook worden er producten ontworpen en geprint op 3D printers.

Schefferstaete is het voormalige pand van de Kamer van Koophandel. In 2005 is het complex opgeleverd aan de Stichting Philadelphia Zorg. Naast de lunchroom, winkel en het atelier zijn er kantoren en is er een woonzorgcomplex voor ouderen en mensen met een beperking.

Meest recent over Lunchroom Den Witten Haen

Picknicken Dordrecht picknickmand halen huren bestellen

Trend: huur een picknickmand (met inhoud) bij deze Dordtse bedrijven

Er komen zonnige dagen aan. Ideaal dus om een dagje buiten de deur te plannen. Neem een kleedje mee en kies alvast je favoriete plekje uit, dan regelen Dordtse ondernemers…