Het Kaas en Wijnhuis

Vandaag 09:30 - 17:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Het Kaas en Wijnhuis

Bagijnhof 72 3311 KE Dordrecht

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 18:30
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
Gesloten

Maandag 24 december is Het Kaas en Wijnhuis extra geopend van 9.30 tot 17.30 uur.

Over Het Kaas en Wijnhuis

Het Kaas en Wijnhuis is gevestigd op het Bagijnhof in Dordrecht. De winkel bevindt zich daarmee aan een van de meest prominente straten in het hart van de stad.

In het karakteristieke, middeleeuws monumentale pand is een keur aan traditionele Hollandse kazen te vinden. Deze zijn onder andere van het kwalitatief hoogstaande kaasmerk Graeff van Blesckens en ze verkrijgbaar in alle smaakvariaties van jong tot zelfs overjarig.

Ook is er een uitgelezen collectie buitenlandse kazen, waaronder een aantal juweeltjes uit Denemarken. De winkel heeft daarmee een assortiment topproducten uit de ‘wereld’ van de zuivel.

Naast kazen en boters heeft Het Kaas en Wijnhuis ook een uitgebreide collectie wijn, bier, noten, ambachtelijke (streek) producten en Tunesisch aardewerk. Je kunt er mooie geschenken kopen die met zorg tot cadeau zijn ingepakt. Een winkel vol pure producten die met passie en vaak volgens eeuwenoude tradities gemaakt zijn en zorgen voor een smaakbeleving.

Meest recent over Het Kaas en Wijnhuis

Hier stel je een uniek cadeaupakket samen dat in de smaak valt

Hier stel je een uniek cadeaupakket samen dat in d...

Welke kerstdag offer je op aan de schoonfamilie, welke jurk trek je aan, wat zet je op tafel tijdens het kerstdiner… De feestdagen brengen al genoeg stress mee. Maar over…