Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Intertoys Dordrecht Centrum

Vandaag 09:00 - 17:30 uur Gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Intertoys Dordrecht Centrum

Statenplein 26 3311 NG Dordrecht

Openingstijden

Maandag
11:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Intertoys Dordrecht Centrum

Intertoys Dordrecht Centrum is gevestigd aan het Statenplein waar Jurian Duijzer eigenaar van is. De organisatie Intertoys is met 500 winkels de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. Hoewel de winkelketen groot is, wil Intertoys een informele organisatie zijn met een grote betrokkenheid en collegiale sfeer binnen het bedrijf. Jurian Duijzer is voorzitter van de Intertoys franchiseraad en voorzitter van de federatie waar Intertoys deel van uitmaakt.

Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Playmobil heeft intertoys een uitgebreide collectie Games voor alle Platforms en DVD’s voor jong en oud. Daarnaast verkoopt Intertoys ook Gifts & Bijoux.

De winkel aan het Statenplein is overzichtelijk ingericht op basis van de behoefte van kinderen en heeft een Omni Channel Strategie. Dat houdt in dat naast een groot aanbod en assortiment in de winkel er ook een online bestelpunt is met een Click & Collect-systeem waardoor je je bestelling al binnen een paar uur in huis kunt hebben.

Meest recent over Intertoys Dordrecht Centrum

Gratis BBQ-pakket, tompoezen voor het goede doel en meer Dordtse aanbiedingen

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Dordtse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Dordrecht…