Hair Point by John Smit

Vandaag 08:00 - 15:00 uur Nu open Alle openingstijden

Hair Point by John Smit

Rechte Zandweg 1 3319 GN Dordrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 15:00
Zondag
Gesloten

Over Hair Point by John Smit

Hairpoint is een kapsalon en beautycentrum waar alleen maar hoog gekwalificeerd personeel werkt. Ook de service staat hoog in het vaandel. Zo is een haal- en brengservice voor mensen die moeilijk ter been zijn en wie helemaal niet naar buiten kan, wordt thuis geknipt.

De ruime, lichte zaak is in het hart van de wijk Dubbeldam, dicht bij de andere winkels van het Damplein. Er is ruime parkeergelegenheid. Hairpoint heeft aan alles gedacht om de klant het beste te bieden en te laten genieten van zijn of haar kappers bezoek. Bij Hairpoint neemt de tijd om te overleggen wat de klant wil en verwacht. Een goed advies, creativiteit, vakkennis en technische beheersing komt daarbij goed van pas. Zo geven ze de coupe en kleur die het meeste voor de klant doet.

In de zaak is ook Beauty salon Joyce gevestigd. Hier kunnen klanten genieten van de beste beauty treatments, nagels en make-up. Want haar, huid en make-up samen bepalen je uitstraling. De slogan van Hairpoint is: bij ons haal je het mooiste uit jezelf!

Meest recent over Hair Point by John Smit

Bespaar geld én tijd met deze nieuwe haarkleuring

Je hebt een drukke baan, misschien wel een gezin en je wilt ook nog tijd besteden aan leuke dingen. Dan wil je niet urenlang in de kappersstoel zitten. Bij Hairpoint…

Ontdek meer

Kappers Kappers