Dierenspeciaalzaak Fitty

Vandaag 08:00 - 17:30 uur Gesloten Alle openingstijden

Dierenspeciaalzaak Fitty

Rechte Zandweg 3A 3319 GN Dordrecht

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Dierenspeciaalzaak Fitty

Dierenspeciaalzaak Fitty is al ruim dertig jaar een begrip in Dordrecht. Klanten krijgen deskundig advies over alles wat met huisdieren te maken heeft zoals voeding, huisvesting, gezondheid en verzorging.

Als er producten niet voorradig zijn, dan kunnen ze snel worden besteld en geleverd. Dierenspeciaalzaak Fitty werkt het liefst met natuurlijke producten en merken van Nederlandse bodem. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in KVV, dat is diepvriesvoeding voor hond en kat in verschillende smaken en hoeveelheden en van diverse merken zoals Barf Menu, Carnibest, Farmfood, Prins, Duck, Energique, HAAKS BARF, Natures Menu en Excellent.

Op het gebied van luxe is er een mooi assortiment. Denk aan hondentuigen, riemen en halsbanden van onder andere Tre ponti, K9tuigen en Hunter. Manden en kussens zijn er van merken als Happy House, Scruff’s en Boony.

Parkeren voor de deur is gratis. Medewerkers lopen graag even mee om zware producten worden in de auto te zetten. In overleg is het ook mogelijk om producten gratis thuis te laten bezorgen.

Meest recent over Dierenspeciaalzaak Fitty

Dordtse aanbiedingen: koffiemilkshakes bij Het Bolwerck en tweede muffin voor de halve prijs

Heb je weleens Oreo muffins gegeten? Niet? Milka muffin? Niet? Kipgehaktballetjes, dan? Nou ja, geeft niets, je kunt het allemaal uitgebreid aan een test onderwerpen, want alles wat je in…

Ontdek meer

Dierenwinkels Dierenwinkels