Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dekogifts

Hele dag open Geopend

Dekogifts

Troelstraweg 341 3317 TH Dordrecht

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Over Dekogifts

In 2008 werd onze droom werkelijkheid. We begonnen een eigen winkel in het centrum van Dordrecht genaamd Dekogifts. De winkel had een breed assortiment op het gebied van woondecoratie en woonaccessoires. Helaas kwam aan onze droom snel een einde door de crisis. Er liepen geen mensen meer door de winkelstraat en we waren genoodzaakt de zaak te sluiten. Dit heeft ons niet weerhouden om door te gaan in de verkoop van woondecoraties.  We zijn als webshop verder gegaan.

Het verkopen van woondecoraties en -accessoires is onze passie. Wij kunnen genieten van mooie producten die net dat extra’s geven in een woning. Producten die net de final touch geven om je  thuis te voelen in je eigen huis.

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”. Een veel gehoorde kreet die wij letterlijk nemen. Tot rust komen en genieten in uw eigen huis door middel van een mooie wanddecoratie aan de muur.

Wij verkopen woondecoraties die net even iets anders zijn en vaak een ‘eyecatcher’ in huis zullen zijn. Bijvoorbeeld wanddecoraties van gerecycled metaal in verschillende vormen, producten van riet en rotan, dierenbeeldjes, metalen tuinbeelden en onze moermannetjes.

Dekogifts verkoopt woondecoraties aan mensen die net iets meer kwaliteit willen zien in de producten voor een nog steeds betaalbare prijs.

Meest recent over Dekogifts

Pascalle Miller Opa & An - indebuurt Dordrecht

Trots: deze bekende webshops komen gewoon uit Dordrecht

Dat Dordrecht barst van de ondernemers, lees je wekelijks in onze rubriek Ondernemer uitgelicht. Wist je dat we ook veel bekende webshops hebben die uit Dordt komen? Nee? Na dit…

Ontdek meer

Woonwinkels Woonwinkels