Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Crabbehoeve

Vandaag 10:00 - 16:00 uur Geopend Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Crabbehoeve

van Karnebeekstraat 2 3317 KX Dordrecht

Openingstijden

Maandag
13:00 - 16:00
Dinsdag
10:00 - 16:00
Woensdag
10:00 - 16:00
Donderdag
10:00 - 16:00
Vrijdag
10:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

’s Avonds en in het weekend op afspraak.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Crabbehoeve

Crabbehoeve, een plek voor iedereen

Crabbehoeve is een bijzondere ontmoetingsplek en verrassende locatie in Dordrecht. Het oude speeltuingebouw (voorheen kleuterschool) is in 2014 geheel gerenoveerd door omwonenden en vrijwilligers en in mei 2015 officieel geopend. De drie lokalen zijn omgetoverd tot een sfeervolle vergaderruimte, een gezellige lunchroom en creatief atelier. Rondom het gebouw ligt een grote moes- en beleeftuin met zonnig terras. De verse groenten en fruit zijn in het seizoen te koop.

De lunchroom is dagelijks geopend. Iedereen is hier welkom voor een heerlijke bak koffie met wat lekkers en ook even werken achter de laptop is hier mogelijk. Mensen kunnen er terecht voor feesten zoals een verjaardag, jubileum of barbecue. En zakelijk voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en borrels. Daarnaast hebben we diverse catering arrangementen die afgestemd kunnen worden op specifieke wensen. Crabbehoeve werkt met een groep enthousiaste vrijwilligers. De inkomsten (o.a. van de lunchroom en verhuur) kunnen daardoor direct ten goede komen aan faciliteiten en activiteiten voor de wijk.

Het is een plek voor ontmoeting, waar mensen elkaar inspireren en waar initiatieven samenkomen. Iedere week vinden er leuke activiteiten plaats. Van taalcafé tot bewegen voor ouderen, van voorlezen voor peuters tot kidsclub en van schildersatelier tot textieltafel. Maandelijks vinden er ook afwisselende workshops, diners en evenementen plaats.

Loop gerust eens binnen. Je kunt hier (nieuwe) mensen ontmoeten, je inzetten voor de wijk, (werk)ervaring opdoen, kennis overdragen, je talenten inzetten. Er is ruimte voor goede ideeën en ontluikend ondernemerschap.

Meest recent over Crabbehoeve

Nationale voorleesdagen - Bibliotheek AanZet Dordrecht - indebuurt.nl

Leuk voor kinderen: hier wordt er gratis voorgelezen

“Er was eens…” Lezen is leuk en ook erg belangrijk voor kinderen. Vindt jouw kleintje het ook zo leuk om voorgelezen te worden? Dan hebben we een handig lijstje met…

Ontdek meer

Dienstverlening Dienstverlening