Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Cinema The Movies Dordrecht

Vandaag 13:30 - 00:30 uur Gesloten Alle openingstijden

Cinema The Movies Dordrecht

Nieuwstraat 60-62 3311 XR Dordrecht
Bekijk aanbodNaar Facebook

Openingstijden

Maandag
15:30 - 22:30
Dinsdag
15:30 - 23:45
Woensdag
13:30 - 23:45
Donderdag
15:30 - 23:45
Vrijdag
13:30 - 00:30
Zaterdag
13:30 - 00:30
Zondag
11:30 - 22:30

Staat bekend om

  • Auteurscinema met een gevarieerde mix van titels: goede Hollywoodfilms, toegankelijke ‘sterrenfilms’, arthouse-hits, NL-producties, filmkunst en speciale festivalprogramma’s
  • Wekelijks de nieuwste releases
  • Sfeervolle horeca Dish & Drinks met bijzonder food-concept en grote variatie aan gerechten, die soms aansluiten op de film

Over Cinema The Movies Dordrecht

Cinema The Movies Dordrecht is gevestigd in een 17e eeuws monumentaal pand met vier filmzalen van respectievelijk 150, 99, 64 en 64 stoelen. Alle zalen hebben één of meerdere plaatsen voor rolstoelen. De doeken hebben een maximale grootte in verhouding tot de zaalafmetingen. Moderne verwarming en koelsystemen zorgen voor een aangenaam klimaat in alle jaargetijden. De modernste projectie- en geluidsapparatuur is geïnstalleerd met Dolby Surround Sound en 3D.

Veel aandacht is besteed aan een fijne, gezellige sfeer. Houten betimmering en wandstoffering zorgen voor een karakteristieke bioscoopsfeer, met een knipoog naar vroeger. De fraaie rode stoelen, met voldoende beenruimte, onderstrepen dat. De zaalverlichting is speciaal ontworpen; modern design geïnspireerd op de Art Déco stijl (jaren ’20).

Er is een fimlounge die ruimte biedt aan de ‘thuisbioscoop’ of aan allerlei ontvangsten. De ruimte is te huur voor privé-bioscoopgebruik.

The Movies Dordrecht is een culturele en maatschappijbewuste onderneming die wil bijdragen aan een attractief Dordrecht.

Meest recent over Cinema The Movies Dordrecht

Varen Dordrecht maximum snelheid Wantij Beneden Merwede Oude Maas Nieuwe Merwede - indebuurt Dordrecht

Deze dingen kun je doen in Dordrecht dit weekend

Ben je benieuwd wat er te doen is dit weekend? We hebben de leukste activiteiten voor je op een rij gezet, zoals een rommelmarkt en modeshows.

Agendapunten van Cinema The Movies Dordrecht

The Movies CineDordt Oscargala
CineDordt Oscargala 2020

Cinema The Movies Dordrecht

Start: 08 feb 2020

Volg Cinema The Movies Dordrecht op Instagram