Biesboschcentrum Dordrecht

Biesboschcentrum Dordrecht

Baanhoekweg 53 3313 LP Dordrecht

Over Biesboschcentrum Dordrecht

De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdegebied van Europa. Een uniek natuurgebied waar voor elke bezoeker veel te beleven is. Vaar langs wilgenvloedbossen op zoek naar bevers, kano door de “jungle” of ontdek fietsend en wandelend de bijzondere flora en fauna.

Een bezoek aan de Biesbosch begint bij Biesboschcentrum Dordrecht. In het bezoekerscentrum zijn verschillende tentoonstellingen met informatie over het landschap, historie, flora en fauna en er is een Groenwinkel met leuke souvenirs. Vanuit het bezoekerscentrum worden ook allerlei avonturen en leerzame excursies met een gids georganiseerd. Daarnaast zijn er rondvaarten waarbij je kunt genieten van de omgeving.

Wil je zelf liever op pad? Huur dan een kano, sup of fluisterboot. Daarnaast zijn er ook groepsactiviteiten voor bedrijfs-, vrijgezellen- en familie-uitjes. Alle activiteiten, excursies en het verhuuraanbod boek je direct online.

Meest recent over

6 x tips voor een spannend en smaakvol weekend

6 x tips voor een spannend en smaakvol weekend

Zaterdag hebben we een uur langer de tijd om leuke dingen te doen. Of je blijft zondag een uurtje langer in bed. Maar als je zin heb in een leuke…