Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bahlmann Mode

Met 70 topmerken heeft Bahlmann Mode voor elke smaak en voor elk moment de juiste outfit

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Bahlmann Mode

Voorstraat 352 3311 CW Dordrecht
Bekijk onze collectieBekijk aankomende events

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Ook geopend op de eerste en laatste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

Staat bekend om

  • Persoonlijk advies
  • Ruim assortiment topmerken
  • Eigen atelier

Over Bahlmann Mode

Bahlmann Mode is niet alleen een begrip in Dordrecht, maar ook ver daarbuiten. Het familiebedrijf bestaat al bijna 135 jaar, maar heeft altijd de meest actuele mode onder haar dak gehad. Ook vandaag telt de collectie 70 topmerken en kan iedereen er een passende outfit vinden.

Het team

Naast het veelzijdige assortiment waarderen klanten ook de medewerkers van Bahlmann Mode. Het team neemt namelijk altijd de tijd om een passend en eerlijk advies te geven en dat leidt soms tot verrassende resultaten.

Personal shopper

De band met de klant kan worden versterkt door de Personal Shopper. Wie geen tijd heeft om te snuffelen in de winkel, kan de Personal Shopper inschakelen. Die weet precies wat voor u geschikt is en zoekt de kleding bij elkaar die bij u past. Door gebruik te maken van de Personal Shopper krijg je het beste persoonlijke advies en de beste persoonlijke een-op-eenaandacht. Het bij elkaar zoeken van een outfit wordt je uit handen genomen en je wordt verrast met kledingcombinaties die je misschien zelf niet zo snel zou maken. Maak wel even van tevoren een afspraak zodat de Personal Shopper zich kan voorbereiden en alle aandacht heeft op het afgesproken moment.

Vipklant van Bahlmann Mode

Vipklanten van Bahlmann krijgen de Personal Fashion Card die exclusieve voordelen voor vaste klanten geeft. Zoals automatisch waardecheques sparen. Bij elke besteding van €20,-(uitgezonderd afgeprijsde artikelen) ontvangt de klant een spaarpunt waarna elk punt vervolgens €1,- waard is. Twee keer per jaar ontvangt de klant de gespaarde waardecheque thuis per post. Daarnaast komen er uitnodigingen voor speciale events, exclusieve acties en aanbiedingen.

Eigen atelier

Mocht het nodig zijn een aanpassing te doen aan aan de nieuwe kleding dan gebeurt dat bij Bahlmann in het eigen atelier en met eigen coupeuses. Sommige kleine veranderingen kunnen worden gedaan terwijl de klant in de winkel geniet van een kopje koffie of thee.

 

Meest recent over Bahlmann Mode

ACTIES: Korting op een high tea en kans op gratis kaartjes voor FC Dordrecht

Je kunt natuurlijk de binnenstad, kranten, foldertjes en het internet afstruinen. Maar bij indebuurt hebben we ook wekelijks een handig lijstje met aanbiedingen! Enne je vindt nog véél meer aanbiedingen…

Ontdek meer

Kledingwinkels Kledingwinkels

Aanbiedingen van Bahlmann Mode

Volg Bahlmann Mode op Instagram

Naar Instagram