Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Parkinson tot Hernia: ontdek wat Excellent Klinieken voor je kan betekenen  

Aangeboden door Excellent Klinieken (locatie Dordrecht) 28 mei 2020

Het kan beginnen met pijn in je nek. Of je vader klaagt over een trillende hand. Eigenlijk valt het niet eens op, totdat de thee over het kopje klotst of je wel erg lang nekpijn hebt. Wat kan er aan de hand zijn? Sinds mei kun je bij Excellent Klinieken terecht voor vragen over en behandelingen van neurologische bewegingsstoornissen.

“Wat voor de ene patiënt een goede behandeling is, is dat voor de andere niet. Dat vereist maatwerk”, vertelt dr. Alex Munts. Hij is al vele jaren expert in bewegingsstoornissen. Hierbij kun je denken aan de ziekte van Parkinson, dystonie (verkrampingen), tremor (trillen), myoclonie (schokken), tics en coordinatiestoornissen. Ook bij nek- en rughernia’s kun je een bezoek brengen aan deze neuroloog.

Botox tegen verkramping

Met een verwijzing van je huisarts of een medisch specialist kun je een afspraak maken voor het spreekuur van dr. Munts. “We hebben in Dordrecht een nieuwe polikliniek voor bewegingsstoornissen. Daarbij bieden we dezelfde zorg aan als in het ziekenhuis. Zo kunnen we je een botoxbehandeling geven bij verkrampingen.” Andere mogelijke behandelingen zijn pompbehandelingen bij de ziekte van Parkinson en nazorg voor patiënten met diepe hersenstimulatie, ook wel DBS genoemd. Al deze behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Voor jong en oud

Ook voor klachten aan de wervelkolom, zoals een nek- of rughernia, kun je bij dr. Munts terecht. Dr. Munts werkt binnen de kliniek nauw samen met de neurochirurg en anesthesioloog-pijnspecialisten om zo snel mogelijk een behandelplan op maat te maken. Patiënten hoeven hierdoor niet lang te wachten op een behandeling en kunnen meestal binnen een week terecht.

Ben je benieuwd wat Excellent Klinieken voor je kan betekenen? Maak hier een afspraak bij Excellent Klinieken of kijk voor meer informatie op de website via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Excellent Klinieken (locatie Dordrecht). Meer over Excellent Klinieken (locatie Dordrecht) ontdekken?

Excellent Klinieken (locatie Dordrecht) zorg

Spuiboulevard 334, Dordrecht

Bekijk meer:zorg

Lees ook:

Bij pijn biedt gespecialiseerd pijnbehandelcentrum Excellent Klinieken uitkomst

Chronische pijnklachten hebben grote impact op de kwaliteit van leven. Pijn beperkt je om “vrij" te ...

adv.