Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Irma, Jolanda en Charissa kregen 4 prikjes en stopten voorgoed met roken

Aangeboden door Tren Counseling 11 september 2019

Het kost ontzettend veel geld, je gaat er van stinken en je gezondheid gaat ervan naar de knoppen. Waarom we roken weten we niet, dat er een hele makkelijke manier is om te stoppen, weten we wel. We hebben het over oor-acupunctuur en Irma, Charissa en Jolanda vertellen hoe deze vier prikjes hun leven veranderden.

”Ik had al zó váák geprobeerd te stoppen met roken, maar het lukte me nooit!” Charissa is niet de enige met het probleem. Dat is ook niet gek, want het kan best beangstigend zijn om te stoppen! Rokers zijn bang voor gewichtstoename, er niet meer bij horen of ontwenningsverschijnselen. Zou dat allemaal wegvallen, dan zou het een stuk makkelijker zijn, denk je nu. Goed nieuws: want door vier prikjes oor-acupunctuur heb je daar dus écht geen last meer van.

Te mooi om waar te zijn?

Te mooi om waar te zijn toch? Daarom vragen we aan drie dames: ‘Werkt dit nou écht?’ We spreken eerst met Jolanda (rookte 30 jaar) ”Mijn eerste stoppoging deed ik door middel van nicotinepleisters. dat werkte wel, maar toen ik slecht nieuws kreeg viel ik weer terug in mijn oude gewoonte (roken). Na de oor-acupunctuur behandeling heb ik nooit meer gerookt. Ik vond het zelfs stinken.”

Direct na de behandeling vond ik sigarettenrook stinken

Irma: ”Ik rookte al sinds mijn puberteit een pakje per dag, daarom was het niet zo makkelijk om te stoppen. Ik had uiteindelijk een paar behandelingen nodig, gelukkig kon dat door de stopgarantie. Nu heb ik eindelijk geen last meer van gehoest en andere klachten. Als roker word je steeds meer een paria, dus ik ben blij dat ik er vanaf ben.”

Als roker word je een paria, ik ben blij dat ik er vanaf ben

Charissa: ”Het deed geen pijn hoor, de prikjes! Ik ben super blij dat ik de behandeling heb gedaan. Ik had direct geen zin meer in roken. Ik miste de gewoonte, maar ik had er totaal geen zin meer in.”

Hoe werkt het?

Oké, het werkt. Maar hoe dan? Monique Hermus van TREN Counseling legt het uit: ”Als je wilt stoppen met roken hebben de naaldjes direct effect. Het zorgt er onder meer voor dat de nicotine snel uit je lichaam gaat en je de sigaret niet gaat vervangen door heel veel eten.” Monique geeft haar klanten zelfs een garantiebewijs mee: als ze binnen een halfjaar weer gaan roken, worden ze kosteloos opnieuw behandeld.

Wil je ook stoppen met roken? Neem dan een kijkje op de website van Tren Counseling in Dordrecht. Goed om te weten: de behandelingen worden door diverse zorgverzekeraars vergoed. Welke dat precies zijn, kun je ook op de website van Tren Counseling checken.


Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling zorg

Op aanvraag

Haringvlietstraat 515, Dordrecht

Bekijk meer:zorg

adv.