Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het kan echt: blijvend (!) afvallen zónder te diëten

Aangeboden door Tren Counseling 2 januari 2020

Afvallen zonder streng dieet: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan écht. Monique Hermus is ooracupuncturist en zorgt ervoor dat jij met behulp van vier prikjes je ongewenste kilo’s kwijtraakt.

De hele dag honger hebben om af te vallen? Dat is niet nodig: diëten hoeft niet volgens Monique. “De puntjes die ik in je oor zet, zorgen ervoor dat je minder zin in zoetigheid hebt. Ook zorgen ze dat je sneller een vol gevoel hebt en dat je vetverbranding sneller gaat. Je hoeft echt niet te diëten, want dat zorgt voor het jojo-effect. Dankzij deze behandeling val je blijvend af zonder dieet.”

55 kilo afvallen

Bij een eerste gesprek kijkt de coach wat je wilt bereiken. “Jouw doel is mijn doel”, vertelt ze glimlachend. “Zo help ik bruidjes die willen afvallen om hun droomjurk te kunnen dragen. Als ik dan een trouwfoto krijg, is dat extra mooi. Mensen die 55 kilo zijn afgevallen, heb ik een nieuw mens zien worden. En ik behandel mensen met diabetes die geen medicijnen meer hoeven te gebruiken. Sommigen sturen me na een half jaar een kaartje of een bos bloemen. Zulke cliënten zijn ontzettend leuk en blijven me altijd bij.”

‘Wat er af is, blijft er ook af’

Bij de een vliegen de kilo’s eraf, de ander ziet eerst centimeters verdwijnen. “Wat eraf is, blijft er ook af. Omdat je niet dieet en gewoon blijft eten, komen die kilo’s er ook niet aan. Bij een crashdieet wordt je stofwisseling langzamer en zijn de kilo’s zo weer terug. Dat maakt mijn behandelingen zo succesvol.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Monique Hermus - Tren Counseling accupunctuur ooraccupunctuur - indebuurt Dordrecht
Monique Hermus zet prikjes bij een klant | Foto: Monique Hermus

Stoppen met roken? Kan gewoon met deze behandeling!

Naast gewichtsverlies kun je bij Tren Counseling ook terecht als je wilt stoppen met roken of wanneer je overgangsproblemen of pijnklachten hebt. “Dankzij de puntjes kun je al stoppen met roken na één keer langskomen. Dat komt doordat je meteen minder zin in een sigaret hebt. Binnen vijf dagen gaat je lichaam ontgiften. Van ontwenningsverschijnselen heb je geen last. Eventueel kun je een tweede keer langskomen om te zorgen dat je niet aankomt. Bij mij krijg je een stopgarantie.”

Feest der herkenning

Of het nu druk is of niet, het is altijd gezellig bij Monique. “Veel mensen komen op een vast tijdstip. Ze zien dan mensen die ze elke keer zien en praten dan weer bij. Ja, het is hier altijd levendig.” Heb je even geen zin in die gezellige drukte? “Er is altijd wel een rustiger tijdstip dat je kunt langskomen.”

Fijn: vergoed door alle zorgverzekeraars

Elke vier weken krijg je in woonzorgcentrum De Merwelanden de prikjes in je oor. Monique heeft goed nieuws: “Vanaf januari 2020 vergoeden alle zorgverzekeraars mijn behandelingen als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.” Ben je benieuwd of de behandelingen van Tren Counseling iets voor je zijn? Op 9 januari is de eerstvolgende datum dat je bij Monique terecht kunt.


Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling zorg

Op aanvraag

Haringvlietstraat 515, Dordrecht

Bekijk meer:zorg

Lees meer over Tren Counseling:

Irma, Jolanda en Charissa kregen 4 prikjes en stopten voorgoed met roken

Het kost ontzettend veel geld, je gaat er van stinken en je gezondheid gaat ervan naar de knoppen. W...
Monique Hermus - Tren Counseling accupunctuur ooraccupunctuur - indebuurt Dordrecht

Monique heeft een apart beroep: ‘Vier kleine prikjes doen wonderen’

Monique Hermus heeft een apart beroep. Ze is namelijk ooracupuncturist. Als ooracupuncturist helpt z...

adv.