Deze tandartsenpraktijk krijgt fantastische reviews: ‘Ik ben met het hele gezin overgestapt’

Aangeboden door Tandartsenpraktijk De Prinsemarij 6 december 2018

Een goede tandarts vinden is nog niet zo makkelijk. Zo zijn er genoeg tandartsen met een wachtlijst. En dan wil je ook nog weten welke tandarts de fijnste behandelingen geeft. Daarom zijn websites als Independer zo fijn: je ziet direct hoe tevreden de patiënten van de praktijk zijn. Bij Tandartsenpraktijk De Prinsemarij zit dat wel goed. Zij scoren een dikke 9,8! En dit is was hun patiënten zeggen:

‘Mooie praktijk en goede behandeling’ (9,8)

“Ik heb me pas ingeschreven. Zelf woon aan de andere kant van het station, aan de centrumkant. Wat fijn is, is dat je hier gratis parkeren kunt en ze zelfs in het weekend open zijn. Tijdens mijn controle-afspraak ontvingen ze me zeer goed en kreeg ik een goede behandeling. De praktijk is heel mooi en modern ingericht. Zeker een aanrader!”
– Marlies

‘Heel goed geholpen bij pijnklacht’ (9,7)

“Ik had enorme pijn en toevallig las ik in de krant dat er een nieuwe praktijk was geopend die alle dagen behandelingen uitvoert. Toen belde ik, en ik kreeg een assistente aan de lijn. Ze was erg vriendelijk en ik kon me direct inschrijven én dezelfde avond na werk langskomen. Het bleek dat ik een wortelkanaalbehandeling nodig had. Die avond was de pijn meteen weg. Ik moest een andere dag terugkomen om de behandeling af te ronden. De behandeling was zeer goed, de tandartsenpraktijk schitterend en het personeel supervriendelijk. Al met al aanrader. Ik ben met hele gezin overgestapt.”
– Frans

Tandartsenpraktijk De Prinsemarij is pas een half jaar geopend en mensen kunnen er zeven dagen per week terecht, ook ’s avonds. Alle disciplines zijn in huis bij de praktijk: niet alleen algemene tandheelkunde, maar ook disciplines als orthodontie en het zetten van implantaten. Je schrijft je makkelijk in via de oranje knop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tandartsenpraktijk De Prinsemarij. Meer over Tandartsenpraktijk De Prinsemarij ontdekken?

Tandartsenpraktijk De Prinsemarij tandartsen

Nu gesloten08:00 - 22:00

Nassauweg 6, Dordrecht

Bekijk meer:tandartsen

Lees meer over Tandartsenpraktijk De Prinsemarij:

Tandartsenpraktijk De Prinsemarij Dordrecht - indebuurt.nl

Nieuwe tandartsenpraktijk hele jaar open

Sinds maandag 18 juni kunnen mensen het hele jaar door terecht bij de gloednieuwe Tandartsenpraktijk...

adv.