Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze sportscholen bieden nú online lessen aan! (+gratis video’s, ook voor niet-leden)

Door José de Jong 25 maart 2020

Dat je niet naar de sportschool kunt, betekent niet dat je niet meer kunt sporten. Veel sportscholen zijn supercreatief en bieden via apps of social media lessen aan. Zo kom je (letterlijk) sterker door deze crisis heen!

Pagina 1/17
⟵ swipe swipe ⟶

BarreSport

Misschien ken je Brenda nog van ons interview met haar. Haar sportstudio waar je een combinatie van ballet, pilates, yoga en andere sporten kan doen, is nu een online les geworden. Brenda deelt ook wat leuke oefeningen op haar Instagram-account, zoals deze:

Lees meer:

BarreSport - Brenda van der Does - Barre work-out ballet - Barre work-out ballet Dordrecht - indebuurt.nl

Brenda wil elke Dordtenaar aan de barre krijgen

Op haar 28ste stopte Brenda van der Does met met haar carrière in het showballet. Met optredens bij ...

Meer over BarreSport ontdekken?

BarreSport sport en bewegen

Gesloten19:15 - 20:15 |20:30 - 21:30

Noordendijk 148, Dordrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

Jason Calisthenics

Jason heeft een lichaam waar je ‘u’ tegen zegt en dat dankt hij vooral ook aan zijn sport: calesthenics, een sport waarbij je traint met je eigen lichaamsgewicht. Nu het niet meer zo raadzaam is om te sporten in een buitengym, geeft hij op zijn Facebookpagina home-workouts, zoals deze:

JASON CALISTHENICS HOME WORKOUT – EP. 01

JASON CALISTHENICS HOME WORKOUT – EP. 01Comment what workout you would like to see next!First episode of the home work out series by Jason Calisthenics because all gyms are closed due to the coronavirus. LIKE, SHARE with FRIENDS, Fam, neighbors, PETS🤣 and most important of all ENJOY your workout!More calisthenics on Calisthenics Project

Posted by Jason Calisthenics on Sunday, 22 March 2020

YogaPoint Dordrecht

Omdat de yogaschool het nu belangrijk vindt om ‘samen’de mat op te gaan, hebben ze sinds kort online lessen. Tien minuten voor aanvang van de les krijg je de link van de door jou gekozen les per mail toegestuurd en heb je vijf dagen de tijd om deze te volgen.

Er is weer een les aan het online programma toegevoegd (yes 🎉), namelijk een Ashtanga les van Manon.Benieuwd welke lessen je de komende dagen kunt volgen? Hieronder volgt een lijstje met de lessen waar je je op dit moment voor aan kunt melden (de opnames zijn in volle gang, dus er komen meer lessen aan):Maandag 23 maart – 19:00 uur: Ashtanga Yoga van ManonMaandag 23 maart – 20:15 uur: Yin Yoga van EllenWoensdag 25 maart – 18:45 uur: Vinyasa Yoga van SuzanneMeld je via http://www.yogapoint.nl aan voor de les zoals je dit normaal gesproken via het reserveringssysteem doet en ontvang 10 minuten voor aanvang van de les een link in je mailbox. Komt het tijdstip niet goed uit? Geen probleem, want je hebt vijf dagen de tijd om de les te volgen!Stay safe! 💓

Posted by YogaPoint Dordrecht on Sunday, 22 March 2020


Meer over Yoga Point Dordrecht ontdekken?

Yoga Point Dordrecht yoga

GeopendHele dag

Raamstraat 32, Dordrecht

Bekijk meer:yoga

David Lloyd Dordrecht

Het sportcentrum in Maasplaza is dicht, maar via de app kunnen leden van David Llyod gelukkig nog steeds lessen volgen! En ze delen af en toe ook grappige work-outfilmpjes op Facebook en Instagram.

𝗛𝗮𝘃𝗲 𝗺𝗼𝗿𝗲 🅼🅴 🆃🅸🅼🅴 | NO EXCUSE! 💪🏼Samen met jou trainen we door, alleen op gepaste afstand.

Posted by David Lloyd Leisure Nederland on Saturday, 21 March 2020


Meer over David Lloyd Dordrecht ontdekken?

David Lloyd Dordrecht sportscholen

Gesloten07:00 - 22:00

Korte Parallelweg 171, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Basic-Fit

Ook Basic-Fit biedt via hun app honderden body weight lessen aan voor hun leden, sommige ook in luisterversie. Je hebt hier geen materiaal voor nodig, alleen jezelf en een dosis energie! Af en toe geven ze ook live lessen aan via Instagram die iedereen kan volgen.

NEWS FLASH! We created a GXR Booty special (English version) 🍑 Drop it like it's hot! Squats, lunges, donkey kicks,…

Posted by Basic-Fit on Tuesday, 24 March 2020


Meer over Basic-Fit Maasplaza ontdekken?

Basic-Fit Maasplaza

Gesloten07:00 - 22:30

Korte Parallelweg 159, Dordrecht


Meer over Basic-Fit Van Godewijckstraat ontdekken?

Basic-Fit Van Godewijckstraat sportscholen

Gesloten07:00 - 22:30

Van Godewijckstraat 17, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Fit For Free

Fit For Free heeft, voor zowel leden als niet-leden, op hun social mediakanalen leuke workouts. Zo heb je geen excuus om niet te kunnen sporten!

Posted by Fit For Free on Monday, 23 March 2020


Meer over Fit For Free Dordrecht ontdekken?

Fit For Free Dordrecht sportscholen

Gesloten07:00 - 23:00

Vissersdijk Beneden 30, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Fit20 Dordrecht

Tijdens de coronacrisis helpt Fit20 alle Dordtenaren om oefeningen op de beste manier te doen. De sportschool heeft geen complete online trainingen, maar ze inspireren je wel via filmpjes op Facebook en Instagram.

Het tweede fit20 noodrantsoen!

Het tweede fit20 noodrantsoen!Bram Kroeske, hoofd training en ontwikkeling fit20 en fit20 personal trainer sinds 2005, is de komende weken jouw virtuele trainer. Vandaag begeleidt Bram jou veilig door jouw fit20 Chest Press ( = Push Up) noodrantsoen, natuurlijk vanuit zijn huiskamer en dit keer ook zijn keuken! Veel plezier, train veilig, wees veilig en let op de veiligheid van iedereen. Houd afstand in de openbare ruimte maar niet in je hart. Heb jij hem al gedaan? Of heb je vragen over je fit20 noodrantsoen? Laat het ons hier weten!#stayhomechallenge #fit20studioszijndicht #covid2019 #fit20 #ikdoegewoonfit20 #virtueletrainer #chestpress #fit20noodrantsoen

Posted by fit20 Nederland on Tuesday, 24 March 2020


Meer over fit20 Dordrecht ontdekken?

fit20 Dordrecht sportscholen

Gesloten08:00 - 20:00

Achterom 13, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Lifestyle Studio

Dat de Lifestyle Studio dicht is, betekent niet dat dat je er geen lessen kunt volgen. Online lessen hadden ze al voor de coronacrisis en die kun je nu ook volgen. Niet zeker of het wat voor je is? Ze bieden ook een gratis online kennismakingsles aan én ze hebben van 23 tot en met 29 maart een gratis kennismakingsweek met vier lessen. Check het Instagrambericht hieronder voor de details van de kennismakingsweek. Psst: er staat ook een gratis yogales op Facebook!

View this post on Instagram

Online Yoga Live Van Lifestyle Studio Dordrecht 🙏 (bijna) Elke dag yoga les in jouw eigen huiskamer 🧘‍♀️🧘‍♂️ Het was weer heerlijk die Online Hatha Yoga ! Puck geeft natuurlijk het goede voorbeeld 😻. Wil je ook online (en straks offline) lessen volgen dan kun je een Gratis Proefweek aanvragen (mex 4lessen). – Maak een account aan in Eversports – Kies de Gratis Proefweek uit in de shop / prijzen – Boek je lessen in (rooster) – Stuur mij een FB vriendschapsverzoek verzoek – Ik voeg je toe aan de Besloten Groep Online Yoga Live Stream – Alle lessen worden in deze groep gegeven – Afmelden Max 3 uur van te voren in Eversports anders wordt je les afgeschreven van je les credits Link Eversports 👇 https://www.eversports.nl/s/lifestyle-studio-dordrecht Link naar shop 👇 https://www.eversports.nl/phoenix?productId=e6ceb56e-b2ca-4b36-996c-2b1fe19b4aae&venueId=f521c877-80ee-4006-893f-2f15e7ba6e29&origin=widget

A post shared by Lifestyle Studio Dordrecht (@lifestylestudiodordrecht) on


Meer over Lifestyle Studio Dordrecht ontdekken?

Lifestyle Studio Dordrecht sportscholen

GeopendHele dag

Melkpoortje 1, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Optisport Health Club

De sportschool op de Sportboulevard biedt haar leden de mogelijkheid om lessen te volgen via hun app. Zo kun je, als je dat wilt, elke dag een training doen.

NIEUWS: Optisport biedt extra service aan OHC-leden! 🏋🏻‍♀️ In verband met het coronavirus bieden wij onze fitness leden de mogelijkheid om vanuit huis toch fit te blijven via de oefeningen van Fitsnacks.TV! 🎟 Stuur ons een bericht via Messenger met het bewijs dat je lid bent van de Health Club en ontvang een unieke code! ✍️ Meld je vervolgens aan via www.fitsnacks.tv/club/optisport en gebruik de code die je van ons hebt ontvangen. #Optisport #Dordrecht #Fitnessactie #Coronavirus

Posted by Optisport Sportboulevard Dordrecht on Monday, 23 March 2020


Meer over Optisport Health Club Dordrecht ontdekken?

Optisport Health Club Dordrecht sportscholen

Gesloten07:00 - 22:00

Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Personal Training Dordrecht

Als jij niet naar de sportschool kunt gaan, komt de sportschool naar jou! Dat zullen ze waarschijnlijk denken bij Personal Training Dordrecht. Je kunt er – op afspraak – materialen lenen. Drie keer per week uploaden ze een training op Facebook. Die kun je trouwens ook als niet-lid volgen.

Beste mensen,Welkom bij onze eerste online workout! Trek je sportkleding aan en zorg dat je fit blijft tijdens quarantaine.Film en deel deze workout op de socials en zorg dat jullie ons en Finn's eten en drinken Dordrecht taggen. De energiekste repost van deze week wint een heerlijk 3-gangen menu voor 2 personen.Succes met zweten! Warming-upRonde 1: TabataJumpsquats – Jumping jacks Ronde 2: TabataMountain climbers – BurpeeDe oefeningen in ronde 3 en 4 doen wij minstens 3 keer!!!Ronde 3: Billen/benen 1. Sumo squats 20x 2. Standing glute kicks 12x per been3. Standing lateral leg raises 12x per beenRonde 4: Core1. 1 minuut plank2. Push-ups 20x (dit mag op je knieën)3. Single leg v-ups 20x

Posted by Personal Training Dordrecht on Monday, 23 March 2020


Meer over Personal Training Dordrecht ontdekken?

Personal Training Dordrecht bootcamp

GeopendHele dag

Halmaheiraplein 26, Dordrecht

Bekijk meer:bootcamp

Progress Sport & Health

Fit blijven kan dankzij de trainingsvideo’s die Progress Sport & Health op Facebook plaatst. Trek je sportoutfit maar aan en gaan!

Posted by Progress Sport & Health on Tuesday, 24 March 2020


Meer over Progress Sport & Health ontdekken?

Progress Sport & Health sportscholen

Gesloten07:00 - 22:00

Sikkelstraat 1, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Ringer Sportplaza

Ben je lid bij Ringer Sportplaza? Dan kun je je lessen thuis volgen via de virtuele lessen van de sportschool. En via video’s op Facebook kan je ook een workout volgen.

LIVE VIDEO WORKOUT #2 🏋️‍♀️

Posted by Ringer Sportplaza on Friday, 20 March 2020


Meer over Ringer Sportplaza ontdekken?

Ringer Sportplaza sportscholen

Gesloten08:30 - 22:00

Sportlaan 1, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Gym Dordrecht

Gym Dordrecht kiest voor trainen via een livestream. En voor extra inspiratie verwijzen ze naar het YouTubekanaal van één van hun trainers.

Posted by Gym Dordrecht on Monday, 23 March 2020


Meer over Gym Dordrecht ontdekken?

Gym Dordrecht sportscholen

GeopendHele dag

Egstraat 74, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

SportCity Dordrecht

Je kon als SportCity-lid altijd al trainen via de app van de sportschool. Nu hebben ze ook leuke sportfilmpjes op Facebook die je eventueel met het hele gezin kunt doen.

Posted by SportCity on Sunday, 22 March 2020


Meer over SportCity Dordrecht ontdekken?

SportCity Dordrecht sportscholen

Gesloten08:30 - 23:00

Amnesty Internationalweg 25, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

Sportschool Muilwijk

Het is vast balen als je niet naar je vaste les bij Sportschool Muilwijk kunt gaan. Daarom bieden ze via hun besloten Facebookgroep livestreams aan van sommige lessen.

Bokskern 1

BFC'ers opgelet!Vandaag in de Sportschool Muilwijk Online Academy: Boksen!Voor degenen die graag willen shadowboksen, thuis een bokszak hebben of met een partner/familielid samen willen boksen: Vandaag posten wij drie boksfilmpjes waarmee je samen al snel 25-30 minuten kan trainen. Train mee met de video of gebruik deze als voorbeeld en pak daarna je eigen muziek + stopwatch en ga lekker los! Vergeet niet om eerst even op te warmen en check zo ook bokskern 2 en 3Veel plezier en stay fit!

Posted by Muilwijk Groepsfitness on Friday, 20 March 2020


Meer over Sportschool Muilwijk ontdekken?

Sportschool Muilwijk sportscholen

Van Neurenburgpad 4, Dordrecht

Bekijk meer:sportscholen

IMBELLEM

Van inspirationele fimpjes en online lessen tot mentale groepssessies, de leden van deze sportschool krijgen genoeg handvatten om de komende tijd vooruit te komen. IMBELLEM wil er zeker van zijn dan hun leden geen excuus hebben om te sporten.

🎥 .Net als altijd maken wij het beste van iedere situatie! Juist in deze tijd is beweging extreem belangrijk. Daarom…

Posted by Imbellem – Functional Fitness and Personal Training on Wednesday, 25 March 2020


Meer over Imbellem Dordrecht ontdekken?

Imbellem Dordrecht crossfit

Gesloten08:00 - 12:00

Sikkelstraat 34, Dordrecht

Bekijk meer:crossfit

Lees ook:

De stand van zaken rond het coronavirus in Dordrecht

Het coronavirus is hét gesprek van de dag in Dordrecht De maatregelen die worden getroffen om het vi...

Toen in Dordrecht: Van der Ham Optiek in de Vriesestraat

Er mag vroeger dan misschien Van der Ham Optiek boven de winkel gestaan hebben, maar de opticien in ...

MAG DAT: keukenpapier en servetten door de wc spoelen?

Je hebt de foto's van lege schappen in de supermarkt vast voorbij zien komen. Vooral het schap met h...
Pagina 1/17
⟵ swipe swipe ⟶

adv.