Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Dit is het programma van Live at Wantij 2020

Door José de Jong 30 november 2019

We kijken nu al uit naar één van de leukste evenementen van het jaar: Live at Wantij op vrijdag 12 juni 2020. Op 7 december start de kaartverkoop, maar wij mogen alvast vertellen welke artiesten er optreden. Tot en met 5 december kun je trouwens al kaartjes in de voorverkoop scoren, mét €3,50 early bird korting! Check hieronder het programma van Live at Wantij 2020.

Tim Akkerman

Tim ken je ongetwijfeld van DI-RECT. Tot 2009 was hij de lead-zanger van de populaire Haagse band, maar inmiddels heeft hij flink aan de weg getimmerd als solo-artiest. Zo had hij een tour met muziek van Bruce Springsteen en deed hij dit jaar mee met De Beste Zangers van Nederland.

De Dijk

Voor de rasamsterdammers is Live at Wantij hun debuut. In 2020 treden zij op, en we hopen dat oude klassiekers zoals Bloedend Hart en Binnen Zonder Kloppen niet ontbreken. Benieuwd naar hun nieuwere nummers? Check dan hun optreden bij De Wereld Draait Door met het nummer Uitzicht:

Suzan & Freek

Suzan en Freek stonden eerder al op het podium in het Wantijpark. In 2018 mochten ze het publiek opwarmen en braken ze door met het nummer Als Het Avond Is. Op 12 juni zijn ze één van de hoofdacts tijdens de muzikale avond.

Kensington

De Utrechtse band is geen vreemde voor Live at Wantij. In 2020 treden ze voor de derde keer op tijdens dit muziekfestival en ook dit jaar zijn ze de slotact van Live at Wantij. Kun je niet wachten op 12 juni? Check dan hier hun nieuwste videoclip:

 

En zo gezellig was de afgelopen editie van Live at Wantij:

Live at Wantij Wantijpop 2019 - DI-RECT 1 - indebuurt Dordrecht

Live at Wantij en Wantijpop 2019: zie jij jezelf terug in ons kiekjesboek?

Na lang ernaar uitkijken, is het weekend van Live at Wantij en Wantijpop 2019 dan eindelijk afgelope...
Marcel Veenendaal DI-RECT Live at Wantij 2019

Jip ging naar Live at Wantij en ontmoette Nielson, Wulf, Marcel Veenendaal en Racoon

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen ...

adv.