Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jerry heeft een missie op Wantijpop: “Slechte wijn op een festival? Dat moet beter kunnen!”

Aangeboden door Boonstoppel Wijnen 5 juni 2019

Het fenomeen festivalbier ken je wel: waterig bier dat vooral een goede dorstlesser is. Maar ook op veel festivals kun je niet genieten van een kwaliteitswijntje. En daar wil Jerry van Boonstoppel Wijnen verandering in brengen. Met zijn VinoVan staat hij op Live at Wantij en Wantijpop. “Ik wil bewijzen dat je voor hetzelfde geld een betere huiswijn kunt drinken.”

Man met een missie

Zoek je dat betere wijntje tijdens de muziekfestivals op 14 en 15 juni, dan hoef je niet lang te zoeken. Op de foodcourt zie je de wijncaravan makkelijk staan. Het team van Boonstoppel heeft de sleurhut met een retro sfeertje liefdevol tot VinoVan omgedoopt. “Met deze caravan trekken we Dordt door om te laten zien dat je ook goede wijn voor een schappelijke prijs kunt schenken op zulke festivals. Voor hetzelfde geld als bij andere de tentjes, koop je bij ons een betere wijn.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Wantijpop & Live at Wantij 2019 - Wijnproeverij VinoVan Boonstoppel Wijnen - indebuurt Dordrecht
Foto: Boonstoppel Wijnen

De beste wijn voor het evenement

Van de betere huiswijnen tot kwaliteitswijnen, ze schenken het bij de VinoVan. “We hebben zo’n twaalf tot vijftien wijnen die we schenken. Met het zomerse weer leggen we de nadruk op wit en rosé, maar we hebben ook rode wijn mee. We kiezen voor diverse soorten, allemaal lekkere wijnen, en voor onze huiswijnen betaal je hetzelfde als bij de andere barren. Voor zowel de beginnende als de doorgewinterde wijnliefhebber hebben we een heerlijke wijn en uiteraard adviseren we bij de keuze. Want de één houdt van een frissere wijn en de ander drinkt liever een voller wijntje.” Welke wijnen dat zijn, houdt hij nog even geheim. “Ik hou niet van standaard wijnen, dus ik kies echt wat ik op dat moment het beste vind passen.”

Zo skip je de rij

Schrik je nou bij het idee dat je het halve festival in de rij staat bij Boonstoppel? Nou, daar heeft Jerry ook een handige oplossing voor. “Alle wijnen die we meenemen, kun je per fles kopen. En omdat we ook PET-flessen hebben, mag die gewoon mee het festivalterrein op. Je krijgt van ons glaasjes mee en kunt met je vrienden genieten van het fijne sfeertje op het festival.”

Misschien vind je dit ook wel leuk:

Boonstoppel Wijnen - Wijnreis Sardinië - Jerry Heezen - indebuurt Dordrecht

Dit gebeurt er tijdens een wijnreis van Boonstoppel Wijnen

We zien het al bijna voor ons: zitten op een houten stoeltje, met uitzicht op hectaren druiven terwi...
boonstoppel wijnen jacquelien van der ven

Jacquelien ontdekt een nieuwe wijnwereld bij haar Dordtse buren

De ene deur uit en de andere in. Er zijn genoeg mensen die verder van hun werk wonen. Jacquelien van...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Boonstoppel Wijnen. Meer over Boonstoppel Wijnen ontdekken?

Boonstoppel Wijnen

slijterijen

Vandaag gesloten

Ceramstraat 104, Dordrecht

Bekijk meer:slijterijen

adv.