Het ultieme vakantiegevoel beleef je op dit terras aan het water

Aangeboden door Stayokay Dordrecht 12 juli 2018

Het water kabbelt, vogels fluiten, het zonnetje schijnt en je neemt een slokje vers sap. Als je je ogen even dicht doet, zou je je zo aan het Gardameer kunnen wanen. En dat gewoon in ons eigen Dordt. Het terras van Stayokay Dordrecht ligt namelijk aan het Moldiep in de Biesbosch, en is een ideale plek voor Dordtenaren om even te ontsnappen aan de drukte in het centrum. 

Want ondanks dat Stayokay Dordrecht op nog geen half uurtje fietsen van de binnenstad ligt, waan je je op het terras aan het water weg uit de Randstad. En dat het hostel in de Biesbosch niet alleen voor toeristen is, blijkt wel uit een berichtje op Instagram van Marike Jetske:

“We gaan minstens 15 jaar terug in de tijd, toen we hier vaak aan het water hebben gezeten met een cappucino of witbiertje, omdat we er vlakbij woonden! Superleuk.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Stayokay Dordrecht - terras aan het water - restaurant - indebuurt.nlkay-dordrecht-terras-aan-het-water-restaurant-indebuurt-nl
Foto: José de Jong

De kids blij, dus jij blij

Ook voor (groot)ouders met kinderen is het terras een aanrader. Naast de zitplek is er namelijk een speeltuintje met zandbak, klimttoestel, glijbaan, schommels en een speelhuisje. Kun je lekker genieten van de combi wijn + zon + borrelhapjes terwijl de kids zich uitleven op de speeltoestellen. Als dat niet relaxen is, weten we het ook niet meer.

De tekst gaat verder onder de foto.

Stayokay Dordrecht - terras aan het water - speeltuin - indebuurt.nl
Foto: José de Jong

Voetjes van de vloer

Wil je afkoelen en lekker met je voeten in het water? Loop dan eventjes naar de stijger aan de Moldiep voor misschien wel het beste uitzicht op de Biesbosch. Die is trouwens ook leuk als je een bezoekje brengt in een huurbootje, of in je eigen boot.

De tekst gaat verder onder de foto.

Stayokay Dordrecht - terras aan het water - steiger - indebuurt.nl
Foto: José de Jong

En ook binnen kun je genieten van het uitzicht

Tref je dan toch de regen aan, dan kun je nog steeds genieten van dit unieke uitzicht. Het restaurant heeft namelijk een panoramabrede raampartij waardoor je wel de lusten hebt van buiten, maar niet de lasten.

Stayokay Dordrecht - terras aan het water - restaurant - indebuurt.nl
Foto: José de Jong

Aangezien het aan het water een paar graden kouder is dan in de stad, is het bij Stayokay Dordrecht goed toeven.

Stayokay Dordrecht - Hostel in Biesbosch Dordrecht - Restaurant en bar - indebuurt.nl

Waarom je als Dordtenaar ook welkom bent bij Stayokay Dordrecht

Het zou zomaar kunnen dat je denkt: een hostel, dat is toch voor toeristen? Dat het ook anders kan b...

Stayokay Dordrecht

campings

nu openHele dag

Baanhoekweg 25, Dordrecht

Bekijk meer:campings