Er komt weer een podium op het Scheffersplein tijdens Big Rivers

Door Caty Groen 22 maart 2018

Big Rivers krijgt het podium terug op het Scheffersplein. Daar was vorig jaar gedoe over, maar dat is helemaal in orde gekomen.

De organisatie van het festival is met de horecaondernemers overeen gekomen om dit jaar weer een podium op het Scheffersplein te plaatsen. Vorig jaar stond hier geen podium vanwege het glazenplan dat Big Rivers had ingevoerd.

Het glazenplan

Na gesprekken met de ondernemers aan het plein is besloten toch mee te gaan doen met het glazenplan van Big Rivers en is de terugkeer van het podium hiermee een feit. De organisatie en de ondernemers zijn tevreden met deze uitkomst en kijken uit naar deze hernieuwde samenwerking.

De tekst gaat onder de foto verder.

mondharmonica Big Rivers
Foto: Big Rivers

Balanz Jazz stage

Behalve de terugkeer van het podium Scheffersplein zijn er nog een aantal zaken die veranderen dit jaar. Zo wordt het Balanz Jazz stage verplaatst van podium Stadhuisplein naar het standbeeld van de giraffe aan de Houttuinen.

Kuchentreff Food Fest

En op het op het Stadhuisplein kun je dit jaar het Kuchentreff Food Fest plaatsvinden. Ook komt de Popcentrale met een eigen podium. Dit podium komt op het plein tegenover de Hema te staan. In totaal zijn er dit jaar dertien podiums te vinden op het festival.