Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bier en braadworst! Oktoberfest vier je dit jaar gewoon in Dordrecht

Door Lisanne Doff 11 september 2019

Ruim een jaar na de oprichting van Phill Spaß presenteert de kapel, die onderdeel is van vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, haar eigen Oktoberfest op 27 september.

De avond heeft precies wat je van een Oktoberfest verwacht. Er zijn karakteristieke lange tafel, blaasmuziek en heel veel bier en braadworsten. De zaal wordt in Oostenrijkse sfeer aangekleed en het wordt natuurlijk nóg leuker als je in gepast kleding verschijnt. Dat betekent lederhosen voor de mannen en een dirndl voor de vrouwen!

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Phil Spaß/Dick de Graaf

De muziek

Kapelmeester Ronald Limpens koos voor dit Oktoberfest een ruime selectie aan polka’s, marsen en walsen. Voor iedere egerländerliefhebber, maar ook zeker voor iedere blaasmuziekliefhebber, wat wils. Tussen de kapellen door houdt DJ Chris de sfeer er goed in. Naast Phil Spaß spelen ook Die Mayirschen Musikanten. Zij spelen traditionele Oberkrainer muziek met een Nederlands tintje. Daarnaast staat er ook nog een surprise act op de planning.

Wanneer en hoe duur?

Heb jij wel zin in dat feestje? Op vrijdag 27 september openen vanaf 19.30 uur de deuren van het Benevia Muziekcentrum. Kaartjes kosten €10,00, inclusief een consumptie. Deze kaartjes zijn te reserveren door een mail te sturen naar [email protected]

Lees ook: 

Schuim bierfestival Dordrecht 2018 Vismarkt - indebuurt Dordrecht.JPG

Bij deze bierbrouwers doe je een ‘sappie’ tijdens Schuim Bierfestival

Proef je die goudgele rakkers al bijna? Je moet nog even wachten, maar 29 september vindt Schuim bie...
Ebontree Collabbroeder #2 - bierbrouwer craft beer Dordts - indebuurt Dordrecht

Cheers! 8 x plekjes in Dordrecht voor liefhebbers van speciaalbier

Een avondje Dordt is natuurlijk een groot feest voor liefhebbers van kroegjes, cafés en terrasjes. E...

adv.