Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x memorabele Dordrecht-video’s van PowNed

Door Lisanne Doff 19 september 2019

De reporters van PowNed zijn overal, óók in Dordrecht. De één loopt er met een grote boog omheen en de ander vindt het geen probleem om z’n zegje voor de camera te doen. Dat zorgt voor interessant beelden. Benieuwd wanneer PowNed in Dordt was? Check dan deze filmpjes:

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Zijn vrouwen in Dordt sexy?

Van alle Nederlandse vrouwen zijn die in Dordrecht het meest sexy. Dat meldde schoenenmerk Sacha, dat in 2017 onderzoek deed naar de hakhoogte van damesschoenen. Blijkbaar dragen we in Dordt dus de hoogste hakken en omdat dit de billen en benen benadrukt, vinden mannen dat aantrekkelijk. PowNed ging de straat op en wilde wel eens weten waar die knappe dames te vinden zijn en dat zorgt voor hilarische beelden.

Offline spammer

Huisjesmelker Mustafa kwam in conflict met de gemeente over verhuur van zijn panden. Dat zorgde voor ruzie en die ruzie leidde tot de executieverkoop van twee van zijn panden. Sindsdien begon de huisjesmelker de gemeente schriftelijk te bestoken, soms wel 70 keer per dag. PowNed ging verhaal halen.

Offline spammer naar de gevangenis

En we blijven nog even bij Mustafa, want PowNed ging nóg een keer bij hem langs toen hij naar de gevangenis moest. Daarnaast kreeg hij te horen dat hij de gemeente maar maximaal tien keer per maand mag aanschrijven. Voor elke overtreding moest hij €1260,- betalen tot een maximum van drie ton. Wow..

Antipieten vernielen het Sinterklaashuis

Actievoerders hadden in 2017 het Sinterklaashuis gesaboteerd. De sloten waren dicht gespoten met lijm, waardoor het pand niet toegankelijk was. Ook werden stickers met de tekst ‘Zwarte Piet is racisme’ op het pand geplakt. In een anonieme mail aan het AD lieten de mensen achter de actie weten dat ze hoopten dat door tijdgebrek geen tijd zou zijn om de Pieten zwart te schminken.

Ikwillemniet of ikwillemwel

Dit filmpje komt uit 2018, toen bekend werd dat er plannen waren voor een beeld van Willem van Oranje. Niet iedereen was daar blij mee. Inmiddels weten we dat de ‘ikwillemniet’ petitie niets heeft opgeleverd, maar PowNed laat hier even de overduidelijke meningen van verschillende Dordtenaren zien.

Meer zoals dit artikel:

6 x memorabele Dordrecht-video’s op Dumpert en Luckytv

Op Dumpert.nl kunnen gebruikers filmpjes en foto’s uploaden, die vervolgens vol in de aandacht komen...

7 x deze YouTubers bezochten Dordt en filmden het

Soms is het heerlijk om uren lang filmpjes op YouTube aan te klikken. Kattenvideo's, voetbalfilmpjes...

Bizar! Deze jongens sluipen het verlaten Refaja Ziekenhuis binnen en filmen dit

Marc is Urban Explorer en vlogger. Dat betekent dat hij verlaten gebouwen bezoekt om er te filmen en...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.