Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

12 x dit zijn nu de goedkoopste Airbnb’s in Dordrecht

Door Lisanne Doff 7 december 2019

Je bent vast wel eens met je liefje of je beste vrienden op citytrip geweest. Wedden dat je dan ook een keer in een Airbnb hebt geslapen? In Dordrecht kun je ook een Airbnb huren, dus zetten we er een paar op een rijtje! Misschien kun je wel iemand tippen? 😉

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

Net buiten het centrum

Foto: Airbnb

Ben je alleen en wil je goedkoop overnachten? Deze kamer ligt net buiten de binnenstad, maar je loopt er in 10 minuten naartoe. Je krijgt de huissleutel en hebt toegang tot de slaapkamer en (gedeelde) badkamer. Je kunt hier maximaal drie nachten overnachten.

Prijs: €35,- per nacht inclusief servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Slapen in een historisch pand

Foto: Airbnb

Dit historische gebouw uit 1651 staat in de binnenstad van Dordrecht. De houten vloeren, grote ramen, plafondbalken en andere elementen zijn bewaard gebleven. De slaapkamer zit op de tweede verdieping en is bereikbaar via een wenteltrap. De keuken, het toilet en de badkamer zijn toegankelijk. Er verblijft een Jack Russell puppy in het huis, maar ze komt niet op de verdiepingen met slaapkamers.

Prijs: €58,- per nacht inclusief service- en schoonmaakkosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

3 kamers onder één dak

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Deze host heeft het goed bedacht en verhuurt drie kamers onder één dak. Twee slaapkamers zijn voor twee gasten en er is een slaapkamer voor één gast. Gasten hebben toegang tot het trappenhuis, de hal, overloop, slaapkamer, badkamer en tuin. De woonkamer is voor privé gebruik. Alle kamers hebben dezelfde prijs.

Prijs: €52,- per nacht inclusief service- en schoonmaakkosten
Interesse? Reserveren: kamer 1, kamer 2 en kamer 3.

In Crabbehof

Foto: Airbnb

Deze Airbnb ligt niet in het centrum, maar in de wijk Crabbehof. Je zit vlakbij een busstation, waardoor je gemakkelijk naar de binnenstad kunt. Winkelcentrum Crabbehof zit ook in de buurt. Je krijgt hier een slaapkamer met een tweepersoonsbed .

Prijs: €47,- per nacht inclusief servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Alles op loopafstand

Foto: Airbnb

Dit is een sfeervolle twee-persoonsslaapkamer in het centrum van Dordrecht. De kamer ligt aan de tuinzijde, boven terrasjes en tegenover bushaltes. Winkelgebied, restaurants, uitgaansgebied en openbaar vervoer zijn op loopafstand. In overleg kun je gebruik maken van de keuken. Alles is gelijkvloers.

Prijs: €52,- per nacht inclusief servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Hartje binnenstad

Foto: Airbnb

In de binnenstad staat dit huis uit 1681. De kamer bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een tweepersoonsbed. Je kunt ook gebruik maken van de badkamer, keuken en het balkon. Alles is binnen loopafstand en er is een bushalte voor de deur. In overleg is het mogelijk om met meer dan twee personen te komen.

Prijs: €43,- per nacht inclusief servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Inclusief dakterras

Foto: Airbnb

In deze Airbnb is plek voor drie gasten. Het ligt in de binnenstad van Dordt en op tien minuten loopafstand vanaf het station. De ene kamer heeft een tweepersoonsbed en er is een extra kamer met een éénpersoonsbed. Gasten kunnen gebruik maken van de keuken, badkamer en het dakterras. Er zijn twee katten in huis, maar deze komen niet op de verdieping met slaapkamers.

Prijs: €60,- per nacht inclusief service- en schoonmaakkosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

De Drechtstee

Foto: Airbnb

Deze Airbnb heet de Drechtstee en ligt in Dubbeldam. Je kunt gebruik maken van de slaapkamer, badkamer en een externe privé huiskamer. Op vijf minuten loopafstand zit een bushalte, zodat je richting de binnenstad of het station kunt. Er is gratis parkeergelegenheid en je kunt hier ontbijten.

Prijs: €66,- per nacht inclusief servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Airbnb met tuin

Foto: Airbnb

Deze kamer ligt in het centrum van de stad en biedt, heel belangrijk, genoeg privacy. De eigenaar is er nooit tussen 18.00 en 10.00 uur. Er is een moderne douche aanwezig en je kunt gebruik maken van de zonnige tuin. Daarnaast kun je jouw eigen ontbijtje maken. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Prijs: €58,- per nacht inclusief servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Privé chalet

Foto: Airbnb

Een leuke privé chalet aan de rand van de polder. De chalet heeft een keuken, douche, internet, televisie, veranda en tuin. De chalet is voorzien van beddengoed en handdoeken. Je kunt bij deze Airbnb zelf inchecken door middel van een sleutelkastje.

Prijs:
€63,- per nacht inclusief schoonmaakkosten en servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Met de familie

Foto: Airbnb

Houd je van een lichte kamer? Dan moet je hier zijn. Deze Airbnb heeft twee kamers en er kunnen zes personen overnachten. Er is een keuken, badkamer en toilet. Het is ongeveer tien minuten lopen naar de binnenstad op station Dordrecht.

Prijs: €62,- per nacht inclusief schoonmaakkosten en servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Logeren bij de locals

Foto: Airbnb

Deze Airbnb heeft ruimte voor twee gasten en je deelt het appartement met de eigenaar. Je mag overal in het huis komen, behalve de slaapkamer van de host. Alle voorzieningen zijn aanwezig en er is een tv en internet.

Prijs: €67,- per nacht inclusief schoonmaakkosten en servicekosten
Interesse? Reserveren kan hier. 

Ook leuk om te lezen:

6 x uniek overnachten in deze Dordtse Airbnb’s

Je bent vast wel eens met je liefje of je beste vrienden op citytrip geweest. Wedden dat je dan ook ...

5 x hilarische artikelen over Dordrecht in De Speld

Ken je De Speld? Deze satirische website met nepnieuws zorgt dagelijks voor een grijns op onze gezic...

Wil je zien! Oude foto’s van Dordrecht op dezelfde plek in 2019

Wel eens van Past Postcardsproject gehoord? Nu in ieder geval wel! Het account @pastpostcardsproject...

 

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

adv.