Dit is hoe je als ondernemer de gemeente dichtbij je houdt

Aangeboden door Dordt Onderneemt 21 februari 2018

De gemeente bepaalt voor een groot deel het lokale ondernemingsklimaat, maar in Dordrecht doen ze dat graag sámen met ondernemers. Om de verbinding te leggen tussen de gemeente en het lokale bedrijfsleven bestaat Dordt Onderneemt.

Dordt Onderneemt is één aanspreekpunt en bestaat uit een team van vijf accountmanagers. Zij helpen ondernemers als die vragen hebben aan de gemeente. Het team komt op voor belangen van ondernemers binnen de gemeentelijke organisatie. Dat doen ze niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor zzp’ers en MKB’ers. Hier geven ze drie redenen waarom je ze zeker weten eens op moet zoeken.

De tekst gaat onder de foto verder.

dordt onderneemt
Foto: Dordt Onderneemt

 

1. Ze zijn persoonlijk bereikbaar

Heb je als (startende) horeca- of detailhandelondernemer een vraag over vergunningen? Dan schakel je Reineke de Vries, accountmanager horeca & detailhandel, in. Heb je leuke ideeën voor economische promotie, misschien wel gezamenlijk met andere ondernemers? Neem dan eens contact op met Merin de Does van marketing & communicatie. Wil je een bedrijf aan huis vestigen en wil je weten of dat van de gemeente mag, of ben je op zoek naar bedrijfshuisvesting? Dan helpt Boukje van de Ven, accountmanager startende en gevestigde ondernemers, jou graag verder! Accountmanagers Bert ten Veen en Marijn Wegman zijn het aanspreekpunt voor de grotere bedrijven, industrieterreinen en kantoren.

De tekst gaat onder de foto verder.

ondernemers dordt onderneemt
Team Dordt Onderneemt. Foto: Facebook Dordt Onderneemt

2. Je vindt ze ook ‘buiten’

Regelmatig verruilen de accountmanagers het stadskantoor voor bijeenkomsten buiten de deur. Je vindt ze onder andere bij netwerkbijeenkomsten, maar ook bij bedrijfsjubilea, openingen en andere gelegenheden waar ondernemers aanwezig zijn. Op uitnodiging komen ze ook graag bij je langs om met je te praten over jouw ideeën. Soms zelfs met een wethouder of de burgemeester… Natuurlijk alleen als jij dat wilt.

3. Ze kunnen je tippen over subsidies

Het is altijd handig om een zakelijke relatie op te bouwen met één van de accountmanagers. Hoewel er niet altijd subsidiemogelijkheden zijn bij de gemeente, weten de accountmanagers het zodra ze er wél zijn. Heb je vragen over subsidies – en of je hier als ondernemer voor in aanmerking komt? Ga gerust eens met ze in gesprek!

Snel contact? Klik dan hier voor meer informatie.

winkelleegstand dordrecht

De winkelleegstand is iets gedaald in Dordrecht en dit is waarom

Winkelend Dordt gaat langzaam de goede kant uit: de leegstand in onze gemeente is ten opzichte van v...
V&D

Over hoe het nu eigenlijk zit met het V&D-pand

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat V&D failliet ging. Voor veel steden betekende het dat ze m...

Dordt Onderneemt gemeentediensten

Vandaag gesloten

Spuiboulevard 300, Dordrecht

Bekijk meer:gemeentediensten