Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wel de lusten, niet de lasten van een barbecue? Private BBQ’en doe je hier

Aangeboden door Jack’s Steakhouse 16 juni 2019

Barbecueën en zomer zijn als Bert en Ernie: ze horen bij elkaar. Maar soms heb je geen zin om te stressen bij de super omdat al het BBQ-spul op is, of schrobben omdat je bent vergeten het rooster van je barbecue schoon te maken. Wat doe je dan? Reserveren bij Jack’s Steakhouse natuurlijk!

Het steakhouse heeft deze zomer namelijk iets nieuws. Private BBQ heet het. Je reserveert simpel bij Jack’s Steakhouse en zij doen de rest. Wat kun je dan verwachten?

Het artikel gaat verder onder de foto.

OFYR BBQ buitenkeuken barbecue - Jack's Steakhouse - indebuurt Dordrecht
Foto: Jack’s Steakhouse

Robuust barbecuën

Kom je aan bij het restaurant, dan ligt er van alles voor je klaar: sukade, biefstukken, speklapjes, kipfilets, sateetjes en hamburgers, een aantal groenten, patatjes en diverse sauzen. Op aanvraag is vis ook mogelijk. En dan mag je zelf aan de slag op de OFYR BBQ. Dat is een robuuste barbecue die je misschien al hebt gezien op festivals zoals Tomorrowland. Heel gaaf, want het is eigenlijk een statafel, vuurkorf en barbecue ineen.

Primeur

Als je nog nooit van deze nieuwe manier van BBQ’en gehoord hebt, is dat niet gek. Jack’s Steakhouse heeft namelijk de primeur in Dordrecht en omstreken. Ben je nieuwsgierig en kun je niet wachten om je eerste (of tweede, of vijfde) barbecue van het seizoen te organiseren, reserveer dan snel. Je kunt al reserveren vanaf 4 personen en betaalt €37,- per persoon.


Meer over Jack’s Steakhouse ontdekken?

Jack’s Steakhouse argentijnse restaurants

Geopend11:00 - 22:00

Baanhoekweg 50, Dordrecht

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Lees ook:

Jacks Steakhouse

Eten op de golfbaan bij Jack’s Steakhouse

Je hoeft geen Tiger Woods te zijn om te gaan eten bij Jack's Steakhouse. Ook als je geen lid bent va...

adv.