Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Aangeboden door Restaurant De Merwelanden 20 september 2019

Het trouwseizoen mag misschien dan wel op zijn eind lopen, maar bij Restaurant De Merwelanden feesten ze nog even lekker door. Het restaurant middenin De Biesbosch is namelijk het hele jaar beschikbaar om te feesten. Wat maakt De Merwelanden zo leuk om je feest of bruiloft te vieren? Wij kunnen wel een paar goede redenen verzinnen.

Die kaart, mensen, die kaart!

Maar eerst willen we het even hebben over de kaart, waar je natuurlijk ook van kunt eten als je ‘gewoon’ lekker uit eten wilt gaan. Want de saté vliegt er nog net niet de keuken uit en jouw bord op, zo populair is hij. Bij het zien van de Miami Burger (een rundvleesburger met zoete uien, streaky beacon, cheddar kaas en een een spiegelei) loopt het water ons bijna in de mond. Weer even wat anders is de biologische geitenkaassalade met olijven, cherrytomaatjes, komkommer en rode ui. En natuurlijk kunnen we het hazelnoten-merengue roomijs met meringueschuim niet vergeten. Je begrijpt het wel: met het eten zit het wel snor.

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: Restaurant De Merwelanden
Foto: Restaurant De Merwelanden
Foto: Restaurant De Merwelanden

Reden 1: het uitzicht

Even terug naar die feestjes, want daarvoor is Restaurant De Merwelanden uitermate goed geschikt. Uniek aan dit restaurant is het prachtige terras dat je tot je beschikking hebt. Dat betekent dat je het uitzicht cadeau krijgt. Kun je het je voorstellen: het ja-woord zeggen terwijl de zon net ondergaat en je uitkijkt over het water? We dromen al weg bij dat idee.

Foto: Restaurant De Merwelanden
Foto: Restaurant De Merwelanden
Foto: Restaurant De Merwelanden

 

Reden 2: van twee tot tweeduizend gasten

Soms heb je een intiem feestje, zoals een afternoon tea met een vriendin. En soms heb je juist een groot feest met iedereen die je kent. Dat is bij De Merwelanden geen probleem. De ruimte binnen en buiten kun je namelijk volledig gebruiken én ze kunnen voor nog meer ruimte zorgen. Bij regenachtig of koud weer kan de organisatie tenten op het terras maken waardoor je wel 400 mensen kunt uitnodigen. Denk je aan een groot festivalfeest? Op het festivalterrein naast het restaurant kun je met wel 2000 man feesten in speciaal ingerichte tenten. Ze vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Foto: Restaurant De Merwelanden
Foto: Restaurant De Merwelanden

 

Reden 3: gratis parkeren

Niemand wordt er blij van als je betaald moet parkeren. Naast het restaurant, links op het kaartje hierboven, vind je een gratis parkeerterrein. Daardoor hoef je dus niet op de klok te kijken of je misschien de parkeermeter moet aanvullen. Komen gasten met de fiets? Dan zetten ze hun rijwiel simpel vlak voor het restaurant.

Foto: Google Maps

Reden 4: alles kan

Of je jouw feestje nu klein en intiem viert, of groots en meeslepend: voor alle wensen hebben ze wel arrangementen. Zo kun je er bijvoorbeeld BBQ’en. De kok regelt het grillen voor je, zodat je niet zelf de worstjes hoeft om te draaien. Ook dineren, borrelen en een afternoon tea zijn mogelijk. Of wat dacht je van een buffet. Je begrijpt het wel: bijna alles is mogelijk!

Foto: Restaurant De Merwelanden
Foto: Restaurant De Merwelanden

 

Het artikel gaat verder onder de foto.

Restaurant De Merwelanden feestje bruiloft trouwen - indebuurt Dordrecht
Foto: Restaurant De Merwelanden

En? Waar is dat feestje?

Wil je weten hoe je van jouw feestje of bruiloft een onvergetelijk feestje kunt maken? Neem dan contact op met Restaurant De Merwelanden via de oranje knop hieronder.


Meer over Restaurant De Merwelanden ontdekken?

Restaurant De Merwelanden restaurants en horeca

Geopend10:00 - 21:00

De Bekramming 13, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees meer over Restaurant De Merwelanden:

Restaurant De Merwelanden in de Biesbosch - indebuurt Dordrecht

Restaurant De Merwelanden is niet überhip en daar zijn we maar wat blij om!

Wie de zomers vroeger doorbracht in De Biesbosch, zal ongetwijfeld wel eens een ijsje of patatje geh...

adv.