Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Proost! Omringd door 2.500 wijnen vind je hier ongetwijfeld hét wijntje voor de kerst

Aangeboden door Grandcruwijnen 13 november 2020

Open haard of kaarsen aan, een plank met lekkere hapjes op tafel en goed gezelschap op de bank: het zijn maar een paar ingrediënten voor een gezellige avond. Mis je daar nog een lekker drankje bij? Ga dan even langs bij Grandcruwijnen. De wijnwinkel is zoveel meer dan de opslag voor hun webshop: het is een waar wijnwalhalla.

“Met meer dan 2.500 verschillende kwaliteitswijnen, whisky’s, cognac en grappa’s hebben voor iedereen wel wat. Van voordelig tot luxe, van een losse fles tot een doos vol: we hebben het hier liggen”, vertelt Rolf Ketelaar van de wijnhandel. Al drie jaar zit de zaak aan de rand van bedrijventerrein Dordtse Kil I, vlak bij de McDonald’s, met volop parkeerplaatsen. “Vaak hebben mensen geen idee dat hier het grootste wijnbedrijf van de gehele regio is gevestigd. We zijn een echt Dordts bedrijf.”

Lees verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Wat drinken we deze kerst?

We vragen de wijnexpert om tips voor de kerst. Maar van traditionele kerstwijnen wil Rolf niet spreken. “Het gaat echt om wat je eet. We zien altijd dat mensen meer rode wijn in het hogere segment bestellen rondom de feestdagen. Wel zie ik de trend dat er meer goede sparkling wijnen worden gedronken in navolging van onze zuiderburen. Goede cava’s en prosecco’s zijn heerlijk en feestelijk. Vaak een fractie van de prijs van een Franse champagne, maar zeker niet slechter.”

Smaak-DNA

Wil je weten welke wijn het beste past bij het eten dat je serveert? Raadpleeg dan de gratis online sommelier. Via een paar vragen ontdek je als het ware het smaak-DNA van jouw gerecht en krijg je wijnsuggesties. Ook kun je smaak-elementen kiezen en daarmee een keuze maken uit de meer dan 2.500 wijnen van Grandcruwijnen. Persoonlijk advies is natuurlijk ook mogelijk: daarvoor ga je langs in de showroom of neem je telefonisch contact op.

Lees verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Al je kerstwijnen in één doos

Speciaal voor de kerstdagen kun je de proefdoos met kerstwijnen bestellen. De luxe houten schuifkist bevat zes wijnen waarmee je zeker indruk zult maken. Ten eerste is er een champagne als aperitief. Daarnaast een delicate, volle wijn voor het voorgerecht. Vervolgens proef je een witte wijn voor een pasta- of visgerecht of een rode wijn voor het vleeshoofdgerecht. Eet je wild? Dan komt de stevige, volle rode wijn goed van pas. Als laatste proef je een dessertwijn, die lekker is bij een fruitsorbet, kaas of chocolade. Maar je kunt je ook laten adviseren of een keuze maken uit de vele wijnpakketten.

Kerstcadeautjes? Check!

Ook voor een kerstcadeau is Grandcruwijnen hét adres. Naast wijnen hebben ze een selectie delicatessen in het assortiment, zoals pompoen-walnotenjam uit Portugal en Iberico-ham uit Spanje. Die kunnen klanten combineren tot een mooi cadeau. Kerstgeschenken sturen ze op naar de ontvanger zonder factuur. Je kunt gratis een kaartje laten meesturen met één van de designs en eventueel pakken ze alles in met een draagtas of houten schuifkist. Bestel je voor 16.00 uur, dan kunnen ze het de volgende dag al leveren. Dat is dus een zorg minder!

Lees verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

10% korting op alle wijnen

Naast thuis afleveren zijn er meer mogelijkheden. Zo biedt de wijnwinkel de mogelijkheid aan om je bestelling op te halen. “Klanten die hun bestelde wijn ophalen bij de winkel, krijgen van ons 10% korting. Je rijdt simpelweg je auto op de parkeerplaats en laadt je bestelling in – ook nog eens heel veilig in verband met de huidige COVID-uitdagingen.” Uiteraard kun je langskomen; de showroom is elke werkdag tussen 10.00 en 17.30 uur open. In de maanden november en december op donderdag zelfs tot 20.00 uur en vanaf 21 november elke zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Wijnen van € 5,- tot € 2.000,- en alles daartussenin, bestellen vanaf één fles en korting op afhalen: we kunnen ons genoeg redenen verzinnen waarom Grandcruwijnen hét adres is in regio Dordrecht voor wijnliefhebbers. Bekijk het assortiment op de website of via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Grandcruwijnen. Meer over Grandcruwijnen ontdekken?

Grandcruwijnen

Gesloten10:00 - 17:30

Rijksstraatweg 24, Dordrecht

Lees meer over Grandcruwijnen:

Grandcrwijnen

Even aan de wij… uh binnenkijken bij Grandcruwijnen in Dordrecht

Het is nu drie weken geleden dat Grandcruwijnen haar deuren opende. Hoogste tijd dus om eens even bi...

adv.