Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op dit terras geef je een feest met geweldig uitzicht

Aangeboden door Wantijpaviljoen 5 juni 2019

Het is misschien wel het best bewaarde geheim van Dordrecht: het terras van het Wantijpaviljoen. De parel van het Wantijpark kreeg in de Terrassentrofee 2018 van AD De Dordtenaar en AD Rivierenland een 8,4. De locatie zelfs een 10! Uiteindelijk eindigde het restaurant op een mooie de vierde plaats. Eigenaar Joost de Bruin hoeft niet uit te leggen wat zijn Wantijpaviljoen uniek maakt. “Kijk maar om je heen, dan zie je het uitzicht.” En inderdaad: als je op het grote terras zit, zou je niet zeggen dat je op nog geen tien minuten fietsen van de stad zit.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Wantijpaviljoen terras bruiloft babyshower huwelijksjubileum bedrijfsfeest - indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Vaste gasten

Zoek je een locatie om te eten of een feestje te vieren, en wil je graag ook lekker buiten zitten? Dan zit je bij het Wantijpaviljoen goed. Want niet alleen is het restaurant ruim opgezet, ook heeft het een prachtig terras met – als je geluk hebt – hele dag zon. “We zien hier zowel wandelaars die een rondje door het park maken, als mensen die komen dineren. Mensen met kinderen komen regelmatig langs om ons grote aquarium te zien. Ook voor feesten en partijen zijn we een populaire locatie.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Wantijpaviljoen terras - indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Ideaal: gratis parkeren

Erg fijn is de eigen parkeergelegenheid. Je hoeft dus niet lang te zoeken naar een plekje voor je auto, fiets of motor en, misschien nog wel belangrijker, je betaalt geen parkeerkosten. Dat is zeker top wanneer je iets te vieren hebt. Je hoeft je gasten dan niet op kosten te jagen.

Of je nu een babyshower organiseert, een teamuitje plant, 25 jaar getrouwd bent of juist gaat trouwen, voor elke gelegenheid kun je hier terecht. Het Wantijpaviljoen is namelijk een officiële trouwlocatie.

Het artikel gaat verder onder de foto.

Wantijpaviljoen bruiloft babyshower huwelijksjubileum bedrijfsfeest - indebuurt Dordrecht
Foto: indebuurt Dordrecht

Van twee tot tweehonderd gasten

De feestlocatie heeft drie zalen, waardoor je terecht kunt met zowel een klein als een groot feestje. Zo zijn de high tea buffetten en de koffietafel al te reserveren vanaf tien personen. En met de diverse zalen kun je wel tot driehonderd gasten uitnodigen. Ook zit er aan de achterzijde nog een tweede terras.

Wat je ook te vieren hebt, er zijn diverse arrangementen waar je makkelijk uit kunt kiezen. Wil je wel een dj of niet? Een brunch-, diner- of high tea-buffet of juist een bittergarnituur? Of misschien wel een BBQ-buffet, rechtstreeks van de smoker? Ook kun je gebruikmaken van de beamer (leuk voor presentaties met jeugdfoto’s) en hebben ze een complete dj-installatie met licht en geluid. Je merkt het: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil je meer weten of reserveren? Dat doe je makkelijk via de oranje knop hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wantijpaviljoen. Meer over Wantijpaviljoen ontdekken?

Wantijpaviljoen

restaurants en horeca

Geopend12:00 - 23:00

Wantijpark 1, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.